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TítuloPineapple by-products integrated valorisation towards functional foods
Autor(es)Campos, Débora A.
Gómez-Garcia, Ricardo
Teixeira, J. A.
Pastrana, Lorenzo
Pintado, Maria Manuela
Data2019
CitaçãoCampos, Débora A.; Gómez-Garcia, R.; Teixeira, José A.; Pastrana, Lorenzo; Pintado, Manuela, Pineapple by-products integrated valorisation towards functional foods. XX EuroFoodChem Congress (Book of Abstracts). Porto, Portugal, June 17-19, 68, 2019. ISBN: 978-989-8124-26-5
Resumo(s)This work was financially supported by CBQF under the FCT – Fundação para a Ciência e a Tecnologia through project Multibiorefinery – Multi-purpose strategies for the valorisation of a wide range of agroforestry by-products and fisheries: A step forward in the creation of an integrated biorefinery, (POCI-01-0145- FEDER-0066) and the project UID/Multi/50016/2019 and by PhD grant SFRH/BD/104074/2014 to Débora Campos.
TipoResumo em ata de conferência
URIhttps://hdl.handle.net/1822/61018
ISBN978-989-8124-26-5
Versão da editorahttp://xxeurofoodchem.eventos.chemistry.pt/
Arbitragem científicayes
AcessoAcesso aberto
Aparece nas coleções:CEB - Resumos em Livros de Atas / Abstracts in Proceedings

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