Utilize este identificador para referenciar este registo:
https://hdl.handle.net/1822/56356
Registo completo
Campo DC | Valor | Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Silva, Hélder Daniel Peixoto | por |
dc.contributor.author | Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro | por |
dc.contributor.author | Carneiro-da-Cunha, M. G. | por |
dc.contributor.author | Vicente, A. A. | por |
dc.date.accessioned | 2018-10-18T12:38:54Z | - |
dc.date.available | 2018-10-18T12:38:54Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Silva, Hélder D.; Cerqueira, Miguel A.; Cunha, M.; Vicente, António A., Formation of an edible multi-layer system through layer-by-layer deposition on -carotene oil-in-water nanoemulsions. International Workshop "Safe Nanostructured Polymer Materials: Characterization and New Processing Technologies". Pozzuoli (Naples), Italy, 3-4 March, 91, 2011. ISBN: 978-973-702-826-6 | por |
dc.identifier.isbn | 978-973-702-826-6 | por |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/1822/56356 | - |
dc.language.iso | eng | por |
dc.rights | openAccess | por |
dc.title | Formation of an edible multi-layer system through layer-by-layer deposition on β-carotene oil-in-water nanoemulsions | por |
dc.type | conferenceAbstract | por |
dc.peerreviewed | yes | por |
dc.comments | CEB8087 | por |
oaire.citationStartPage | 91 | por |
oaire.citationConferencePlace | Pozzuoli (Naples), Italy | por |
dc.date.updated | 2018-10-18T10:06:30Z | - |
dc.description.publicationversion | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | por |
sdum.conferencePublication | International Workshop "Safe Nanostructured Polymer Materials: Characterization and New Processing Technologies" | - |
Aparece nas coleções: |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
document_8087_1.pdf | 1,25 MB | Adobe PDF | Ver/Abrir |