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TítuloEffects of organic acids on mycotoxigenic fungi that produces aflatoxins and Ochratoxin A
Autor(es)Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança
Venâncio, Armando
Abrunhosa, Luís
Data6-Jul-2017
CitaçãoGuimarães, Ana C.; Venâncio, Armando; Abrunhosa, Luís, Effects of organic acids on mycotoxigenic fungi that produces aflatoxins and Ochratoxin A. Book of Abstracts of CEB Annual Meeting 2017. Braga, 6 July, 29, 2017. ISBN: 978-989-97478-8-3
Resumo(s)[Excerpt] Mycotoxins are toxic fungal secondary metabolites that occur frequently in a great diversity of agricultural commodities and processed foods. Two of the main mycotoxins that can be found in foods are aflatoxins (AFs) and ochratoxin A (OTA). Some important producers of these mycotoxins are respectively Aspergillus flavus and Penicillium nordicum. Aspergillus flavus occurs mostly on corn, peanuts, spices, cottonseed and tree nuts; P. nordicum occurs on dry-cured meat and cheese products. [...]
TipoResumo em ata de conferência
DescriçãoBook of Abstracts of CEB Annual Meeting 2017
URIhttps://hdl.handle.net/1822/54189
ISBN978-989-97478-8-3
Versão da editorahttps://www.ceb.uminho.pt/Events/Details/3180
Arbitragem científicayes
AcessoAcesso aberto
Aparece nas coleções:CEB - Resumos em Livros de Atas / Abstracts in Proceedings

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