Utilize este identificador para referenciar este registo: https://hdl.handle.net/1822/41272

TítuloBiological extraction of bromelain from pineapple byproducts
Autor(es)Campos, Débora A.
Picó, Guillermo A.
Pastrana-Castro, Lorenzo M.
Teixeira, J. A.
Pintado, M.
DataDez-2015
CitaçãoCampos, Débora A.; Picó, Guillermo A.; Pastrana-Castro, Lorenzo M.; Teixeira, J. A.; Pintado, Maria M., Biological extraction of bromelain from pineapple byproducts. MicroBiotec'15 - Congress of Microbiology and Biotechnology 2015. Évora, Portugal, Dec 10-12, 394-394, 2015.
Resumo(s)[Excerpt] Isolation and purification of valuable compounds are very important processes to valorize agro-food byproducts. Currently, protein extraction and development of environmentally friendly technologies are industrially relevant topics [1]. Among the extracted proteins from byproducts proteases are a relevant group for industrial applications. These enzymes are a class of hydrolytic enzymes capable of cleaving the peptide bonds of proteins chains and are essential in physiological processes [2]. (...)
TipoResumo em ata de conferência
URIhttps://hdl.handle.net/1822/41272
Versão da editorahttp://www.microbiotec15.uevora.pt/
Arbitragem científicayes
AcessoAcesso aberto
Aparece nas coleções:CEB - Resumos em Livros de Atas / Abstracts in Proceedings

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