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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2017Evaluation of Saccharomyces cerevisiae as an anti-fumonisin B-1 additive in a horse digestion modelTaran, F. M. P.; Silva, V. P.; Abrunhosa, Luís; Rosa, C. A. R.; Venâncio, Armando; Almeida, F. Q.ArtigoAcesso restrito UMinho
Jul-2017Optimization of lipase production by solid-state fermentation of olive pomace: from flask to laboratory-scale packed-bed bioreactorOliveira, Felisbela; Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Pérez-Rodríguez, Noelia; Domínguez, José M.; Venâncio, Armando; Belo, IsabelArtigoAcesso aberto
2004Determination of ochratoxin a in wine grapes: comparison of extraction procedures and method validationSerra, Rita; Mendonça, Carla; Abrunhosa, Luís; Pietri, Amedeo; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2018Anti-aflatoxigenic effect of organic acids produced by Lactobacillus plantarumGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Santiago, A.; Teixeira, J. A.; Venâncio, Armando; Abrunhosa, LuísArtigoAcesso restrito UMinho
Fev-2018Gamma irradiation effects on ochratoxin A: degradation, cytotoxicity and application in foodCalado, Thalita; Fernández-Cruz, María Luisa; Verde, Sandra Cabo; Venâncio, Armando; Abrunhosa, LuísArtigoAcesso aberto
Dez-2019BSA-based sample clean-up columns for ochratoxin A determination in wine: method development and validationLeal, Tânia; Abrunhosa, Luís; Domingues, Lucília; Venâncio, Armando; Oliveira, CarlaArtigoAcesso aberto
2011Incidence of Fumonisin B-2 Production by Aspergillus niger in Portuguese Wine RegionsAbrunhosa, Luís; Calado, Thalita; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso restrito UMinho
Out-2014Biodegradation of ochratoxin A by Pediococcus parvulus isolated from Douro winesAbrunhosa, Luís; Inês, António; Rodrigues, A. I.; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Pereira, Vânia L.; Parpot, Pier; Mendes-Faia, Arlete; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
Nov-2019Mycobiota and mycotoxins in Portuguese pork, goat and sheep dry-cured hamsRodrigues, Paula; Silva, Diana; Costa, Pedro; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando; Teixeira, AlfredoArtigoAcesso aberto
2014Integrated use of residues from olive mill and winery for lipase production by solid state fermentation with Aspergillus spSalgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando; Domínguez, José Manuel; Belo, IsabelArtigoAcesso aberto