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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Jun-2009Production of xylanases by Aspergillus terricola using wheat bran as carbon source : comparative studies between different bioreactors and influence of aeration and inoculum conditionsMichelin, Michele; Polizeli, Maria de Lourdes T. M.; Silva, Daniel Pereira da; Ruzene, Denise S.; Vicente, A. A.; Jorge, João A.; Terenzi, Héctor F.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2008A new strategy for xylanase production using wheat straw autohydrolysis liquor as substrateMichelin, Michele; Polizeli, Maria de Lourdes T. M.; Ruzene, Denise S.; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A.; Jorge, João A.; Terenzi, Héctor F.; Teixeira, J. A.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2005Aging of immobilized brewing yeast in a continuous bubble-column reactorBrányik, Tomáš; Lehnert, Radek; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2009Application of wheat straw autohydrolysis liquor to xylanase and β-xylosidase large-scale production in a stirred tank bioreactorMichelin, Michele; Polizeli, Maria de Lourdes T. M.; Silva, Daniel Pereira da; Ruzene, Denise S.; Vicente, A. A.; Jorge, João A.; Terenzi, Héctor F.; Teixeira, J. A.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
26-Mai-2008Banana: an alternative as adjunct and natural aromatic compound for beersCarvalho, Giovani B. M.; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A.; Felipe, Maria das Graças A.; Teixeira, J. A.; Silva, João B. Almeida eResumo em ata de conferência Acesso aberto
Jun-1999Increase of ethanol productivity in an airlift reactor with a modified draught tubeVicente, A. A.; Dluhý, M.; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
2000Applications of yeast flocculation in biotechnological processesDomingues, Lucília; Vicente, A. A.; Lima, Nelson; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
2008A review of flavour formation in continuous beer fermentationsBrányik, Tomáš; Vicente, A. A.; Dostálek, Pavel; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
Set-2008A new strategy for using banana as an ingredient in the brewing processCarvalho, Giovani B. M.; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A.; Felipe, Maria das Graças A.; Teixeira, J. A.; Silva, João B. Almeida eArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2009Influence of different pre-treatment methods on the immobilization of brewer’s yeast on corn cob particlesMota, André; Silva, Daniel Pereira da; Brányik, Tomáš; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto