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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2021 | Nanoemulsions for enhancement of curcumin bioavailability and their safety evaluation: effect of emulsifier type | Gonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana T.; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2015 | New bio-strategies for ochratoxin A detoxification using lactic acid bacteria | Maria, José; Laranjo, Vânia; Abrunhosa, Luís, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2005 | New synthetic compounds as inhibitors of mycotoxin synthesis | Abrunhosa, Luís; Zaki, M.; Areias, F., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | Novas bio-estratégias para a destoxificação de ocratoxina A utilizando bactérias do ácido láctico | Maria, J. C.; Laranjo, V.; Abrunhosa, Luís, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2002 | Ochratoxigenic fungi in wine grapes : a comparative study of winemaking portuguese regions | Serra, Rita; Abrunhosa, Luís; Lima, Nelson, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | Ochratoxin A biodegradation by pediococcus parvulus | Abrunhosa, Luís; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Inês, António, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
13-Abr-2005 | Ochratoxin A removal during the main steps of wine making | Abrunhosa, Luís; Fernandes, Anabela; Venâncio, Armando | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2002 | Ochratoxin A risk assessment in Portuguese wines : a one-year case study | Serra, Rita; Abrunhosa, Luís; Lima, Nelson, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2003 | Ochratoxin a risk assessment in portuguese wines: a one-year case study | Abrunhosa, Luís; Serra, Rita; Lima, Nelson, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2015 | Ocratoxina A e outras micotoxinas | Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando | Capítulo de livro | Acesso restrito autor |
2010 | Olive mill wastewaters treatment by enzymes producing microorganisms | Gonçalves, Cristiana; Oliveira, Felisbela Maria Araújo; Abrunhosa, Luís, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
15-Ago-2016 | Olive pomace valorization by Aspergillus species: lipase production using solid-state fermentation | Oliveira, Felisbela Maria Araújo; Moreira, C.; Salgado, José Manuel, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2014 | Optimization of initial moisture and temperature in solid-state fermentation to produce cellulases by Aspergillus uvarum on olive mill and winery wastes | Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Domínguez, José Manuel, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2017 | Optimization of lipase production by solid-state fermentation of olive pomace: from flask to laboratory-scale packed-bed bioreactor | Oliveira, Felisbela; Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo | Acesso aberto |
21-Jul-2011 | Optimization of process parameters for the production of an OTA-hydrolyzing enzyme from Aspergillus niger under solid-state fermentation | Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando; Teixeira, J. A. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2000 | Patulin and citrinin production by Penicillium expansum strains isolated from grapes | Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando; Paterson, R. R. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mar-2022 | Penicillium brevicompactum as a novel source of natural pigments with potential for food applications | Fonseca, C.; Silva, Nuno Miguel Sampaio Ribeiro Magalhães; Ballesteros, Lina F., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2001 | Preliminary assessment of patulin and citrinin from Penicillium expansum strains submitted to different preservation techniques | Santos, Isabel M.; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
14-Jun-2022 | Probiotic and antifungal attributes of lactic acid bacteria isolates from naturally fermented Brazilian table olives | Simões, Luara; Fernandes, Natália; de Souza, Angélica, et al. | Artigo | Acesso aberto |
11-Jul-2015 | Probiotic microcarrier: a continuous folate producer | Ramos, P.; Cerqueira, M. A.; Abrunhosa, Luís, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |