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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
17-Jun-2019 | Halophyte plants as potential tool against toxicity of food contaminants | Oliveira, Daniela; Custódio, Luísa; Oliveira, Rui Pedro Soares de | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
10-Set-1996 | Heavy metal removal by yeast strains | Marques, Paula A. S. S.; Pinheiro, H. M.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2017 | Hidroponia na Universidade Sénior – Fundamentos de um método diferente de cultivo de plantas | Lima, Ivo M.; Cunha, A.; Nobre, Alexandra | Poster em conferência | Acesso aberto |
2017 | Hidroponics in a Senior University: fundamentals of a different method for plant growth | Lima, Ivo M.; Cunha, Ana; Nobre, Alexandra | Artigo em ata de conferência | Acesso restrito autor |
7-Out-2019 | Hongos filamentosos y micotoxinas en ají merkén | Costa, Jéssica; Rodriguez, R.; Santos, Carla Isabel Arcanjo, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2019 | How can a milk protein selectively kill cancer cells? Mechanisms underlying lactoferrin-induced apoptosis | Pereira, Cátia S.; Guedes, Joana P.; Chaves, Susana R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | A hybrid electronic tongue for direct classification of baby liquid foods with or without gluten | Peres, A. M.; Dias, L. G.; Veloso, Ana C. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
6-Mar-2017 | Hyperthermia produced by magnetic nanoparticles as an alternative method to control a major foodborne pathogen | Rodrigues, Diana; Bañobre-López, M.; Ferreira, Marta, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
13-Jul-2017 | ICFC 2017 Book of Abstracts (2nd International Conference on Food Contaminants) | - | Atas de conferência | Acesso aberto |
2014 | Identificação de microrganimos isolados de processos fermentativos: uma abordagem polifásica que inclui a técnica de MALDI-TOF MS | Santos, Cledir; Dias, Disney R.; Lima, Nelson, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | Identification of mycotoxigenic fungi from grains in a Nigerian region using the modern polyphasic methodology | Okeke, O. F. I.; Fapohunda, S. O.; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
17-Jun-2019 | Identifying the geographical origin of Serra da Estrela PDO cheeses using fatty acids profiles | Fontes, Luísa; Lima, M. J. Reis; Bahri, Hamdi, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
3-Abr-2023 | Immobilization of enological pectinase in polyamide microparticles for wine clarification | Oliveira, Sandra; Dencheva, Nadya Vasileva; Fontes, Natacha Sofia Miranda, et al. | Comunicação oral | Acesso aberto |
1-Set-2020 | Immobilization of papain enzyme on a hybrid support containing zinc oxide nanoparticles and chitosan for clinical applications | Soares, Aurileide M. B. F.; Gonçalves, Lizia M. O.; Ferreira, Ruanna D. S., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2017 | Impact of a microbial cocktail used as starter culture on cocoa fermentation and chocolate flavor | Moreira, Igor Magalhães da Veiga; Vilela, Leonardo de Figueiredo; Miguel, Maria Gabriela da Cruz Pedroso, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2021 | Impact of dietary phosphorus on turbot bone mineral density and content | Suarez-Bregua, P.; Pirraco, Rogério P.; Hernandez-Urcera, J., et al. | Artigo | Acesso aberto |
9-Jul-2021 | Impact of ohmic heating and high-pressure processing on chestnut (Castanea sativa Mill.) properties | Pino Hernández, Enrique | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
Nov-2020 | Impact of thermal sterilization on the physicochemical-sensory characteristics of Californian-style black olives and its assessment using an electronic tongue | Martín-Vertedor, Daniel; Rodrigues, Nuno; Marx, Ítala M. G., et al. | Artigo | Acesso aberto |
9-Set-2018 | Improvement of ethanol production of hydrothermally pretreated Eucalyptus wood by cheese whey incorporation | Domingues, Lucília; Romani, Aloia Perez; Cunha, M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mai-2019 | In silico prediction reveals the existence of potential bioactive neuropeptides produced by the human gut microbiota | Blanco-Míguez, Aitor; Fdez-Riverola, Florentino; Lourenço, Anália, et al. | Artigo | Acesso aberto |