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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2021Aflatoxin M1 in Europe between 1990-2018Vaz, Andreia Sofia Gonçalves; Mourão, Filipa; Costa, Patrício, et al.Comunicação em painel Acesso aberto
2021Biodiversity of toxigenic fungi in the food chain and the co-occurrence of mycotoxinsVenâncio, Armando; Dias, Teresa Vale; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2018Biological TechniquesRodrigues, Paula; Venâncio, ArmandoCapítulo de livroAcesso restrito UMinho
2010Calmodulin gene as good voucher as MALDI-TOF ICMS to identify portuguese isolates of aspergillus section flaviRodrigues, Paula; Santos, C.; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2009Characterisation of mycoflora and aflatoxigenic fungi from portuguese almonds: from production to commercializationRodrigues, Paula; Venâncio, Armando; Lima, NelsonPoster em conferênciaAcesso aberto
2010Characterization and identification of Aspergillus section flavi isolates from portuguese almonds using a polyphasic approach including MALDI-TOF ICMSRodrigues, Paula; Santos, C.; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
25-Out-2010Current situation on the occurrence of mycotoxins and toxigenic fungi in PortugalAbrunhosa, Luís; Calado, Thalita; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Description of a strain from an atypical population of Aspergillus parasiticus that produces aflatoxins B only, and the impact of temperature on fungal growth and mycotoxin productionArita, C.; Calado, Thalita; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
12-Fev-2020Detection methods for aflatoxin M1 in dairy productsVaz, Andreia; Cabral Silva, Ana C.; Rodrigues, Paula, et al.ArtigoAcesso aberto
2022Distribution of aflatoxin M1 during production of sheep and goat cheesesVaz, Andreia; Mendonça, Álvaro; Rodrigues, Paula, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
16-Set-2012Efeito da radiação γ em soluções de aflatoxinasCalado, Thalita; António, Amilcar L.; Cabo Verde, Sandra, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Effect of Gamma radiation on mycotoxins solutionsCalado, Thalita; António, Amilcar L.; Rodrigues, Paula, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Mai-2009Food mycology : from the fork to the farmVenâncio, Armando; Lima, Nelson; Paterson, R. R. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Abr-2011Identificação de fungos aflatoxigénicos em produtos alimentares por métodos molecularesRodrigues, Paula; Venâncio, Armando; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Incidence and diversity of the fungal genera Aspergillus and Penicillium in Portuguese almonds and chestnutsRodrigues, Paula; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
2023Isolation of filamentous fungi from different food matrices from Angola and MozambiqueDias, Teresa Vale; Matusse, Claudio; Carvalho, Susana, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Ago-2010Liquid chromatography for multimycotoxin detection for filamentous fungi identificationSoares, Célia; Rodrigues, Paula; Freitas-Silva, O., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010MALDI-TOF ICMS as a modern approach to identify potential aflatoxigenic fungiRodrigues, Paula; Santos, Cledir; Kozakiewicz, Z., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2008MALDI-TOF MS potentialities and limits to characterise aflatoxigenic species of Aspergillus Section FlaviRodrigues, Paula; Santos, Cledir; Kallow, Wibke, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2009Micotoxinas: Contributos da Micoteca da Universidade do Minho (MUM) para a segurança alimentarRodrigues, Paula; Soares, Célia Maria Gonçalves; Freitas-Silva, O., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto