Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
15-Out-2014 | Association of riboflavin in whey protein hydrogels produced through application of moderate electric field and cold induced gelation | Pereira, Ricardo; Altinok, Emir; Rodrigues, Rui M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2007 | Changes in the pool of free fatty acids in ovine, bovine and caprine milk fats, effected by viable cells and cell-free extracts of Lactococcus lactis and Debaryomyces vanrijiae | Regado, M. A.; Cristóvão, B. M.; Tavaria, F. K., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
13-Jul-2013 | Characterization of β-Lactoglobulin nano-hydrogels formed upon heat treatment and under selective pH range conditions | Ramos, Óscar L.; Pereira, Ricardo; Malcata, F. X., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
15-Out-2014 | Design of nanostructures, obtained from assembling of α-lactalbumin and lysozyme upon heat treatment and selective environmental conditions | Monteiro, Adenilson A.; Monteiro, Márcia R.; Ramos, Óscar L., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
1-Jan-2013 | Development and characterization of bioactive β-lactoglobulin nano-hydrogels for food applications | Ramos, Óscar L.; Pereira, Ricardo; Martins, Artur J., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
10-Set-2014 | Development and characterization of β-lactoglobulin nanohydrogels for bioactive compound delivery | Ramos, Óscar L.; Pereira, Ricardo; Martins, Artur J., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
18-Set-2015 | Development of β-lactoglobulin nanostructures for encapsulation and controlled release of nutraceuticals | Madalena, Daniel A.; Ramos, Óscar L.; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | Effect of whey protein purity and glycerol content upon physical properties of edible films manufactured therefrom | Ramos, Óscar L.; Reinas, Isabel; Silva, Sara I., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2017 | Food-Grade Enzymes | Ramos, Óscar Leandro Silva; Malcata, F. X. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
6-Nov-2014 | Influence of electro-heating on the production of whey protein cold-set hydrogels | Pereira, Ricardo; Rodrigues, Rui M.; Ramos, Óscar L., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | Influence of moderate electric fields on gelation of whey protein isolate | Rodrigues, Rui M.; Martins, Artur J.; Ramos, Óscar L., et al. | Artigo | Acesso aberto |
15-Out-2014 | Nanoencapsulation of quercetin into bio-based nanostructures obtained from assembling of α-lactalbumin and lysozyme | Monteiro, Adenilson A.; Monteiro, Marcia R.; Ramos, Óscar L., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
22-Out-2014 | Physical effects upon whey protein aggregation for nano-coating production | Ramos, Óscar L.; Pereira, Ricardo; Rodrigues, Rui M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Abr-2016 | Production of whey protein-based aggregates under ohmic heating | Pereira, Ricardo; Rodrigues, Rui M.; Ramos, Óscar L., et al. | Artigo | Acesso aberto |
25-Mai-2014 | Production of whey proteins nanosystems by electro-heating for nutraceuticals encapsulation | Pereira, Ricardo; Ramos, Óscar L.; Branco, Cristiana, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
14-Set-2015 | Whey and Whey Powders: Production and Uses | Ramos, Óscar L.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |