Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
22-Mai-1996 | Aplicação de bentonite no tratamento de vinhos da região dos vinhos verdes: análise sensorial | Araújo, M. Alberta; Oliveira, J. M.; Maia, J. Sousa, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
16-Jun-2006 | Avaliação do processo de degradação de misturas termoplásticas à base de amido de milho | Araújo, M. Alberta | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
Out-2004 | Changes in morphology of starch-based prothestic thermoplastic material during enzymatic degradation | Araújo, M. Alberta; Cunha, A. M.; Mota, M. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2010 | Changes on surface morphology of corn starch blend films | Araújo, M. Alberta; Cunha, A. M.; Mota, M. | Artigo | Acesso aberto |
Abr-2007 | Changes on surface morphology of starch based materials after enzymatic degradation | Araújo, M. Alberta; Cunha, A. M.; Mota, M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2007 | Changes on surface morphology of starch based thermoplastic blends after enzymatic degradation using contact angle measurements | Araújo, M. Alberta; Cunha, A. M.; Mota, M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2002 | Characterization of the enzymatic degradation of starch/EVOH blends in a simulated physiological solution | Araújo, M. Alberta; Cunha, A. M.; Mota, M. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2001 | Degradation behaviour of starch/EVOH thermoplastic blends in a simulated physiological solution with enzymatic activity | Araújo, M. Alberta; Cunha, A. M.; Mota, M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
9-Set-2004 | Determination of diffusion coefficients of glycerol and glucose from starch based thermoplastic compounds on simulated physiological solution | Araújo, M. Alberta; Ferreira, Eugénio C.; Cunha, A. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2005 | Determination of diffusion coefficients of glycerol and glucose from starch based thermoplastic compounds on simulated physiological solution | Araújo, M. Alberta; Ferreira, Eugénio C.; Cunha, A. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2003 | Enzymatic degradation of starch based blends thermoplastic compounds : morphological changes in the material | Araújo, M. Alberta; Cunha, A. M.; Mota, M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
11-Set-2005 | Enzymatic degradation of starch based blends thermoplastic compounds using different thickness samples | Araújo, M. Alberta; Cunha, A. M.; Mota, M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2004 | Enzymatic degradation of starch based thermoplastic compounds used in protheses | Araújo, M. Alberta; Cunha, A. M.; Mota, M. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Fev-2009 | Enzymatic degradation of starch thermoplastic blends using samples of different thickness | Araújo, M. Alberta; Cunha, A. M.; Mota, M. | Artigo | Acesso aberto |
2004 | Enzymatic degradation of starch-based thermoplastic compounds used in protheses : identification of the degradation products in solution | Araújo, M. Alberta; Cunha, A. M.; Mota, M. | Artigo | Acesso aberto |
2000 | In-vitro degradation behaviour of starch/EVOH biomaterials | Araújo, M. Alberta; Vaz, Cláudia M.; Cunha, A. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2001 | In-vitro degradation behaviour of starch/EVOH biomaterials | Araújo, M. Alberta; Vaz, Cláudia M.; Cunha, A. M., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
1996 | Sensory evaluation of wines with controlled appelation of origin "Vinho Verde" treated with enzymes | Araújo, M. Alberta; Oliveira, J. M.; Maia, J. Sousa, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |