Mostrar 186-205 de um total de 281 resultados.
< anterior
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
19-Jan-2022 | Management of operational parameters and novel spinneret configurations for the electrohydrodynamic processing of functional polymers | Silva, Pedro Miguel Peixoto; Torres-Giner, Sergio; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2015 | Microencapsulation of ellagic acid from pomegranate husk and karaya gum by spray drying | Luján-Medina, Gabriel A.; Ventura, Janeth; Ascacio-Valdés, Juan A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2014 | Microencapsulation of probiotics envisaged for folate production in human intestine environment | Ramos, Philippe E.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Vicente, A. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Abr-2021 | Modulating process parameters to change physical properties of bigels for food applications | Fasolin, Luiz Henrique; Martins, Artur J.; Cerqueira, M. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2024 | Multilayer film comprising polybutylene adipate terephthalate and cellulose nanocrystals with high barrier and compostable properties | Melendez-Rodriguez, Beatriz; Prieto, Cristina; Pardo-Figuerez, Maria, et al. | Artigo | Acesso aberto |
13-Jul-2013 | Multilayers of chitosan and alginate for the development of core-shell nanocapsules | Rivera, M. C.; Pinheiro, A. C.; Bourbon, A. I., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Nano structures for food applications | Silva, Hélder D.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Nanoemulsions for food applications: development and characterization | Silva, Hélder D.; Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Nanoemulsions of β-carotene using a high-energy emulsification-evaporation technique | Silva, Hélder D.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2-Abr-2012 | Nanohydrogels from bovine lactoferrin: a vector for iron in food applications | Santos, S.; Bourbon, Ana I.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | Nanotecnologia como ferramenta para produzir novos alimentos funcionais: vantagens e precauções | Pinheiro, A. C.; Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Nanotecnologia na indústria alimentar | Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A. | Outro | Acesso aberto |
2013 | Natamycin-loaded poly(n-isopropylacrylamide) nanohydrogels for smart edible packaging : development and characterization | Cerqueira, M. A.; Costa, Maria J.; Fuciños, C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
25-Set-2011 | Natural hydrocolloids for nanotechnological applications in foods | Vicente, A. A.; Quintas, Mafalda A. C.; Cerqueira, Miguel A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mar-2010 | New edible coatings composed of galactomannans and collagen blends to improve the postharvest quality of fruits: influence on fruits gas transfer rate | Lima, Álvaro M.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
7-Abr-2022 | Novel active biopolymer materials for the food packaging | Genisheva, Zlatina; Lamsaf, Hafsae; Ballesteros, Lina F., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mai-2007 | Novel edible films made of polysaccharide from Anarcadium occidentale L. | Pessoa, M. S.; Souza, B. W. S.; Cerqueira, M. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2007 | Novel functional polysaccharides as edible coatings for cheese | Cerqueira, M. A.; Lima, A. M. P.; Vicente, A. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2022 | Oleogels and bigels as alternatives to saturated fats: A review on their application by the food industry | Silva, Pedro Miguel Peixoto; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Martins, Artur J., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Mar-2020 | Oleogels for development of health-promoting food products | Martins, Artur J.; Vicente, A. A.; Pastrana, Lorenzo M., et al. | Artigo | Acesso aberto |