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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2012 | Quality improvement of a white and a red wine with less sulphur dioxide by the addition of a mixture of glutathione, caffeic acid and gallic acid | Roussis, I. G.; Oliveira, J. M.; Patrianakou, M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Raspberry (Rubus idaeus L.) wine : yeast selection, sensory evaluation and instrumental analysis of volatile and other compounds | Duarte, Whasley F.; Dias, Disney R.; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Jan-2021 | Reuse of oak chips for modification of the volatile fraction of alcoholic beverages | Coelho, Eduardo João Louro; Teixeira, J. A.; Tavares, T., et al. | Artigo | Acesso aberto |
28-Fev-2021 | Rootstocks effect on volatile composition of Albariño wines | Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Tubio, Miguel, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Out-2016 | Scaffolds and tissue regeneration: An overview of the functional properties of selected organic tissues | Rebelo, Márcia A.; Alves, Thais F. R.; de Lima, Renata, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2010 | Selection of natural materials for Saccharomyces cerevisiae immobilization | Genisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Selection of natural materials for Saccharomyces cerevisiae immobilization | Genisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
28-Nov-2009 | Selection of natural materials for use on yeast immobilization | Genisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
1996 | Sensory evaluation of wines with controlled appelation of origin "Vinho Verde" treated with enzymes | Araújo, M. Alberta; Oliveira, J. M.; Maia, J. Sousa, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2004 | Soil and climatic influence on the free and glycosidically bound volatiles of grapes from two white varieties from vinhos verdes region | Araújo, Isabel M.; Oliveira, J. M.; Maia, M. Odete, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mai-2018 | Study of the effect of forced ageing in the evolution of off-flavours in beer | Gonçalves, Diogo B.; Oliveira, J. M.; Parpot, Pier | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Study of the volatile and glycosidically bound compounds of minority Vitis vinifera red cultivars from NW Spain | Canosa, P.; Oliveira, J. M.; Masa, A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Abr-2024 | Sustainable highly stretchable and tough gelatin-alkali lignin hydrogels for scaffolding and 3D printing applications | Decante, Guy Bandouin Henri; Cengiz, I. F.; Costa, João B., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jul-2015 | Systematic approach for the development of fruit wines from industrially processed fruit concentrates, including optimization of fermentation parameters, chemical characterization and sensory evaluation | Coelho, Eduardo; Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova, et al. | Artigo | Acesso aberto |
7-Nov-1994 | Tanques de percolação | Oliveira, J. M.; Ferreira, Eugénio C.; Mota, M. | Resumo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |
5-Jul-1999 | Teneur en norisoprénoïdes en c13 des cépages Portugais loureiro et alvarinho | Oliveira, J. M.; Maia, M. Odete; Baumes, Raymond L., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
1992 | Terpenols flavour in the vinification of "Vinhos Verdes" | Maia, M. Odete; Oliveira, J. M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
1992 | Terpenols flavours in the vinification of vinhos verdes | Maia, M. Odete; Oliveira, J. M. | Capítulo de livro | Acesso aberto |
4-Mai-2019 | The added value of used cooperage wood | Coelho, Eduardo João Louro; Domingues, Lucília; Teixeira, J. A., et al. | Comunicação em painel | Acesso restrito UMinho |
2011 | The genotypic and pheno-metabolomic landscape of a Saccharomyces cerevisiae strain collection | Duarte, Ricardo Franco; Mendes, Inês; Castro, C. C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |