Mostrar 18-37 de um total de 150 resultados.
< anterior
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Mar-2006 | C6-alcohols as varietal markers for assessment of wine origin | Oliveira, J. M.; Faria, Marta; Sá, Filomena, et al. | Artigo | Acesso aberto |
22-Jun-2003 | Caracterização aromática de vinhos das castas Loureiro e Alvarinho: evolução durante a conservação | Oliveira, J. M.; Maia, J. Sousa; Maia, M. Odete, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
22-Abr-2008 | Caracterização aromática varietal das 7 castas brancas recomendadas para a produção de vinho verde | Genisheva, Zlatina Asenova; Oliveira, J. M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
14-Nov-2019 | Caracterização do espumante de mel com diferentes agentes de colagem | Pascoal, A.; Anjos, O.; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
13-Abr-2005 | Características cromáticas de vinhos verdes tintos | Araújo, Isabel M.; Linhares, João M. M.; Pereira, Óscar M., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Dez-2008 | Changes in aromatic characteristics of loureiro and alvarinho wines during maturation | Oliveira, J. M.; Oliveira, P.; Baumes, Raymond L., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2012 | Changes in free and bound fractions of aroma compounds of four Vitis vinifera cultivars at the last ripening stages | Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Bescansa, Lorenzo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2009 | Characterisation of volatile compounds in an alcoholic beverage produced by whey fermentation | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2004 | Characterization and differentiation of "vinhos verdes" grape varieties by terpenic compounds | Araújo, Isabel M.; Oliveira, J. M.; Pereira, Óscar M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2004 | Characterization and differentiation of five “vinhos verdes” grape varieties on the basis of monoterpenic compounds | Oliveira, J. M.; Araújo, Isabel M.; Pereira, Óscar M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
15-Jun-2008 | Characterization and differentiation of seven vinhos verdes grape varieties on the basis of monoterpenic and C13-norisoprenoid compounds | Genisheva, Zlatina Asenova; Vilanova, Mar; Oliveira, J. M. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Characterization of Brazilian table wines from american varieties | Uliana, Maíra; Oliveira, J. M.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
11-Out-2010 | Characterization of brazilian table wines from american varieties | Uliana, Maíra Rodrigues; Oliveira, J. M.; Venturini Filho, Waldemar Gastoni, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Characterization of different fruit wines made from cacao, cupuassu, gabiroba, jaboticaba and umbu | Duarte, Whasley F.; Dias, Disney R.; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Chemical composition and sensory analysis of cheese whey-based beverages using kefir grains as starter culture | Magalhães, Karina Teixeira; Dias, Disney R.; Pereira, Gilberto V. de Melo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
6-Jul-2017 | Colour preservation of white wines using polyphenol compounds | Genisheva, Zlatina; Roussis, I.; Cerdeira, A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
11-Jan-2023 | Comparative study of e-cigarette aerosol and cigarette smoke effect on ex vivo embryonic chick lung explants | Silva-Ribeiro, Tiago; Coelho, Eduardo João Louro; Genisheva, Zlatina, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Comparative study of the biochemical changes and volatile compound formations during the production of novel whey-based kefir beverages and traditional milk kefir | Magalhães, Karina Teixeira; Dragone, Giuliano; Pereira, Gilberto V. de Melo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2009 | Composition of wines from international cultivars grown in Atlantic climate (Galicia, NW Spain) | Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Graña, María, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
22-Abr-2008 | Compostos voláteis do aroma das castas Amaral e Vinhão | Araújo, Isabel M.; Pereira, Óscar M.; Amaral, António J., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |