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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
14-Nov-2019 | Caracterização do espumante de mel com diferentes agentes de colagem | Pascoal, A.; Anjos, O.; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
13-Abr-2005 | Características cromáticas de vinhos verdes tintos | Araújo, Isabel M.; Linhares, João M. M.; Pereira, Óscar M., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Dez-2008 | Changes in aromatic characteristics of loureiro and alvarinho wines during maturation | Oliveira, J. M.; Oliveira, P.; Baumes, Raymond L., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2012 | Changes in free and bound fractions of aroma compounds of four Vitis vinifera cultivars at the last ripening stages | Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Bescansa, Lorenzo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2009 | Characterisation of volatile compounds in an alcoholic beverage produced by whey fermentation | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2004 | Characterization and differentiation of "vinhos verdes" grape varieties by terpenic compounds | Araújo, Isabel M.; Oliveira, J. M.; Pereira, Óscar M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2004 | Characterization and differentiation of five “vinhos verdes” grape varieties on the basis of monoterpenic compounds | Oliveira, J. M.; Araújo, Isabel M.; Pereira, Óscar M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
15-Jun-2008 | Characterization and differentiation of seven vinhos verdes grape varieties on the basis of monoterpenic and C13-norisoprenoid compounds | Genisheva, Zlatina Asenova; Vilanova, Mar; Oliveira, J. M. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Characterization of Brazilian table wines from american varieties | Uliana, Maíra; Oliveira, J. M.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
11-Out-2010 | Characterization of brazilian table wines from american varieties | Uliana, Maíra Rodrigues; Oliveira, J. M.; Venturini Filho, Waldemar Gastoni, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Characterization of different fruit wines made from cacao, cupuassu, gabiroba, jaboticaba and umbu | Duarte, Whasley F.; Dias, Disney R.; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Chemical composition and sensory analysis of cheese whey-based beverages using kefir grains as starter culture | Magalhães, Karina Teixeira; Dias, Disney R.; Pereira, Gilberto V. de Melo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
6-Jul-2017 | Colour preservation of white wines using polyphenol compounds | Genisheva, Zlatina; Roussis, I.; Cerdeira, A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
11-Jan-2023 | Comparative study of e-cigarette aerosol and cigarette smoke effect on ex vivo embryonic chick lung explants | Silva-Ribeiro, Tiago; Coelho, Eduardo João Louro; Genisheva, Zlatina, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Comparative study of the biochemical changes and volatile compound formations during the production of novel whey-based kefir beverages and traditional milk kefir | Magalhães, Karina Teixeira; Dragone, Giuliano; Pereira, Gilberto V. de Melo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2009 | Composition of wines from international cultivars grown in Atlantic climate (Galicia, NW Spain) | Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Graña, María, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
22-Abr-2008 | Compostos voláteis do aroma das castas Amaral e Vinhão | Araújo, Isabel M.; Pereira, Óscar M.; Amaral, António J., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Consecutive alcoholic fermentations of white grape musts with yeasts immobilized on grape skins : effect of biocatalyst storage and SO2 concentration on wine characteristics | Genisheva, Zlatina Asenova; Vilanova, Mar; Mussatto, Solange I., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2007 | The contribution of Saccharomyces cerevisiae strains to the aromatic profile of wines from the vinhos verdes region | Lemos, Claudia; Machado, Sofia; Pereira, Maria José, et al. | Comunicação oral | Acesso aberto |
2009 | Correlation between instrumental and sensory analysis for the characterization of Vitis vinifera wines | Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Masa, Antón, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |