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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Set-2006Ochratoxin A occurrence and formation in Portuguese wine grapes at various stages of maturationSerra, Rita; Mendonça, Carla; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
13-Abr-2005Ochratoxin A removal during the main steps of wine makingAbrunhosa, Luís; Fernandes, Anabela; Venâncio, ArmandoArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2017Otimização, implementação e validação de um método por extração em fase sólida para determinação de micotoxinas em vinhoSousa, Ana Luísa Mesquita Figueira deDissertação de mestrado Acesso aberto
11-Nov-2021Padronização da cor de vinhos verdes rosés - estudo da sua evoluçãoArantes, Joana VilaçaDissertação de mestrado Acesso aberto
4-Nov-2022O papel dos prémios no comportamento do consumidor: um estudo sobre os prémios de vinhoCruz, Tânia Gabriela Cambero MachadoDissertação de mestrado Acesso aberto
1998Phase contrast microscopy coupled to image analysis as a rapid method to monitor wine floraVieira, J. C.; Ferreira, Eugénio C.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
5-Jun-2013Port wine oxidation management: a multiparametric kinetic approachMartins, Rui C.; Monforte, Ana Rita; Silva Ferreira, AntónioArtigoAcesso restrito UMinho
2005Product attribute saliency and region of origin: some empirical evidence from PortugalSantos, J. Freitas; Ribeiro, J. CadimaArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2018Proposta de uma rota enoturística no município de Celorico de BastoTeixeira, Afonso José SousaDissertação de mestrado Acesso restrito UMinho
Nov-2020Os provérbios como janelas: modos de viver e pensar de há mais de três séculos nos provérbios sobre o vinhoTeixeira, JoséArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Mai-2008Reduction of volatile acidity of wines by isolated and commercial yeast strainsMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al.Comunicação oral Acesso aberto
Out-2008Reduction of volatile acidity of wines by selected yeast strainsMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al.ArtigoAcesso aberto
8-Set-2011The biogeography of fermentative yeast populations from the vineyards of the Azores archipelagoNeves, J. Drumonde; Lima, Maria Teresa; Schuller, Dorit ElisabethComunicação oral Acesso aberto
Dez-2011The effect of vinification on wine contamination with ochratoxin AVenâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
2011The impact of acetate metabolism on yeast fermentative performance and wine quality: reduction of volatile acidity of grape musts and winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al.ArtigoAcesso aberto
2012The Portuguese online wine buying consumer : characteristics, motivations and behaviourSantos, José de Freitas; Ribeiro, J. CadimaArtigoAcesso restrito UMinho
Abr-2009The production of hydrogen sulphide and other aroma compounds by wine strains of Saccharomyces cerevisiae in synthetic media with different nitrogen concentrationsMendes-Ferreira, Ana; Barbosa, Catarina; Falco, Virgílio, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
20-Jul-2017The role of gallic and caffeic acids in white wine preservationGenisheva, Zlatina; Roussis, I.; Cerdeira, A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
20-Nov-2023The role of sensory marketing in consumer decision making: an applied research to the wine consumption experienceAraújo, Eva NizonDissertação de mestrado Acesso restrito autor
26-Mai-2022Torulaspora delbrueckii phenotypic and metabolic profiling towards its biotechnological exploitationSilva-Sousa, Flávia; Fernandes, Ticiana; Pereira, Fábio, et al.ArtigoAcesso aberto