Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por assunto Cheese whey
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 16-33 de um total de 33 resultados.
< anterior
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
Set-2008
Lactose fermentation by recombinant Saccharomyces cerevisiae strains
Guimarães, Pedro M. R.
;
Teixeira, J. A.
;
Domingues, Lucília
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
Mai-2010
Metabolic engineering of Saccharomyces cerevisiae for lactose/whey fermentation
Domingues, Lucília
;
Guimarães, Pedro M. R.
;
Oliveira, Carla Cristina Marques de
Artigo
Acesso aberto
2012
Mixotrophic cultivation of Chlorella vulgaris using industrial dairy waste as organic carbon source
Abreu, Ana Paula
;
Fernandes, Bruno Daniel
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
Optimal fermentation conditions for maximizing the ethanol production by Kluyveromyces fragilisfrom cheese whey powder
Dragone, Giuliano
;
Mussatto, Solange I.
;
Silva, João B. Almeida e
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2008
Optimization of ethanol production from cheese whey powder by Kluyveromyces fragilis using factorial design and response surface methodology
Dragone, Giuliano
;
Mussatto, Solange I.
;
Silva, João B. Almeida e
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
8-Set-2008
Physiology of yeasts in alcoholic fermentation processes
Guimarães, Pedro M. R.
Tese de doutoramento
Acesso aberto
25-Mar-2023
Prevention of fungal contamination in semi-hard cheeses by whey-gelatin film incorporated with Levilactobacillus brevis SJC120
Silva, Sofia P. M.
;
Teixeira, J. A.
;
Silva, Célia C. G.
Artigo
Acesso aberto
2-Nov-2023
Process modeling, environmental and economic sustainability of the valorization of whey and eucalyptus residues for resveratrol biosynthesis
Arias, Ana
;
Costa, Carlos E.
;
Feijoo, Gumersindo
, et al.
Artigo
Acesso aberto
28-Nov-2009
Production of bioethanol from concentrated cheese whey lactose using flocculent Saccharomyces cerevisiae
Silva, Ana Carina
;
Guimarães, Pedro M. R.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Ago-2005
Production of dextran and fructose from carob pod extract and cheese whey by Leuconostoc mesenteroides NRRL B512(f)
Santos, Mariana
;
Rodrigues, Alírio
;
Teixeira, J. A.
Artigo
Acesso aberto
2010
Production of fermented cheese whey-based beverage using kefir grains as starter culture : evaluation of morphological and microbial variations
Magalhães, Karina Teixeira
;
Pereira, M. A.
;
Nicolau, Ana
, et al.
Artigo
Acesso aberto
13-Out-2022
Production of natural pigments by Penicillium brevicompactum using agro-industrial byproducts
Basto, Bruna
;
Silva, Nuno Miguel Sampaio Ribeiro Magalhães
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2003
Recovery of the proteose peptone component 3 from cheese whey in Reppal PES 100/polyethylene glycol aqueous two-phase systems
Rodrigues, L. R.
;
Venâncio, Armando
;
Teixeira, J. A.
Artigo
Acesso aberto
1998
Selection and definition of the operational conditions for the removal of lactose from whey by ion exchange
Rodrigues, L. R.
;
Venâncio, Armando
;
Teixeira, J. A.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
7-Dez-2023
Using agro-industrial byproducts for a more sustainable production of natural pigments
Basto, Bruna
;
Silva, Nuno Ribeiro da
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
24-Out-2011
Utilization of dairy industry by-products as substrates to enhance the productivity of microalgae production systems
Fernandes, Bruno Daniel
;
Dragone, Giuliano
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
14-Set-2015
Whey and Whey Powders: Production and Uses
Ramos, Óscar L.
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
;
Rodrigues, Rui Miguel Martins
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
Out-2021
Yeast cell factories for sustainable whey-to-ethanol valorisation towards a circular economy
Carvalho, Patrícia
;
Costa, Carlos E.
;
Baptista, Sara Isabel Leite
, et al.
Artigo
Acesso aberto