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https://hdl.handle.net/1822/931
Título: | Recovery of the proteose peptone component 3 from cheese whey in Reppal PES 100/polyethylene glycol aqueous two-phase systems |
Autor(es): | Rodrigues, L. R. Venâncio, Armando Teixeira, J. A. |
Palavras-chave: | Cheese whey Proteose peptone component 3 Reppal PES 100 |
Data: | 2003 |
Editora: | Kluwer |
Revista: | Biotechnology Letters |
Citação: | “Biotechnology Letters”. 25 (2003) 651–655. |
Resumo(s): | Recovery of the proteose peptone component 3 from cheese whey was optimal using a 16% (w/w) Reppal PES 100 – 24% (w/w) PEG 600 aqueous two-phase system, at pH 7, giving a mass recovery yield of 99% and a purity of 83% for proteose peptone component 3 in the upper phase. Using the above system a partition coefficient of 30.7 and a purification factor of 6.9 were achieved. |
Tipo: | Artigo |
URI: | https://hdl.handle.net/1822/931 |
DOI: | 10.1023/A:1023020316445 |
ISSN: | 0141-5492 |
Arbitragem científica: | yes |
Acesso: | Acesso aberto |
Aparece nas coleções: | CEB - Publicações em Revistas/Séries Internacionais / Publications in International Journals/Series |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
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rodrigues_2003.pdf | 62,62 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir |