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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
29-Mar-2022 | Effect of extraction method on the bioactive composition, antimicrobial activity and phytotoxicity of pomegranate by-products | Campos, Lara; Seixas, Luana; Dias, Susana, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2021 | Effect of malaxation temperature on the physicochemical and sensory quality of cv. Cobrançosa olive oil and its evaluation using an electronic tongue | Marx, Ítala M. G.; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2008 | Eficácia da própolis no controlo da loque americana. Avaliação em zonas controladas | Vilas-Boas, Miguel; Veloso, Ana C. A.; Peres, António M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
22-Set-2017 | Electrochemical aptasensor for human osteopontin detection using a DNA aptamer selected by SELEX | Meirinho, S.; Dias, Luís G.; Peres, António M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2014 | Electrochemical multi-sensors device coupled with heuristic or meta-heuristic selection algorithms for single-cultivar olive oil classification | Peres, António M.; Veloso, Ana C. A.; Pereira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
7-Set-2014 | Electrochemical multi-sensors device coupled with heuristic or meta-heuristic selection algorithms for single-cultivar olive oil classification | Peres, António M.; Veloso, Ana C. A.; Pereira, J. A., et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
4-Dez-2018 | Electrochemical sensor-based devices for assessing bioactive compounds in olive oils: a brief review | Marx, Ítala M. G.; Veloso, Ana C. A.; Dias, Luís G., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2016 | Electrochemical sensors for assessing antioxidant capacity of bee products | Peres, António M.; Sousa, Mara E. B.; Veloso, Ana C. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
29-Fev-2024 | Electronic nose: a tool to verify the PDO declaration of Portuguese olive oils | Rodrigues, Nuno; Ferreiro, Nuno; Ruano, Daniela, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jun-2016 | Electronic tongue: a versatile tool for mineral and fruit-flavored waters recognition | Dias, Luís G.; Alberto, Zelda; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
29-Abr-2021 | Estimating hydroxytyrosol-tyrosol derivatives amounts in cv. Cobrançosa olive oils based on the electronic tongue analysis of olive paste extracts | Marx, Ítala M. G.; Casal, Susana; Rodrigues, Nuno, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Abr-2017 | Evaluation of extra-virgin olive oils shelf life using an electronic tongue-chemometric approach | Rodrigues, Nuno; Dias, Luís G.; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
9-Nov-2016 | Evaluation of Tunisian olive oils from different cultivars | Slim, Souihli; Rodrigues, Nuno; Dias, Luís G., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
16-Mai-2019 | Fatty acids and related nutritional/healthy indexes regarding Serra da Estrela cheese: geographical origin and prodution date effects | Lima, Maria João Reis; Fontes, Luísa; Veloso, Ana C. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2019 | Fatty acids profile of Serra da Estrela PDO cheeses and respective atherogenic and thrombogenic indices | Reis Lima, Maria João; Fontes, Luisa; Bahri, Hamdi, et al. | Artigo | Acesso aberto |
19-Jul-2018 | Honey evaluation using electronic tongues: an overview | Veloso, Ana C. A.; Sousa, Mara E. B. C.; Estevinho, Leticia, et al. | Artigo | Acesso aberto |
13-Abr-2014 | Identificação de méis monoflorais usando uma língua electrónica e metodologias de similaridade | Sousa, Mara E. B. C.; Dias, L. G.; Veloso, Ana C. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
17-Jun-2019 | Identifying the geographical origin of Serra da Estrela PDO cheeses using fatty acids profiles | Fontes, Luísa; Lima, M. J. Reis; Bahri, Hamdi, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
30-Mai-2022 | Impact of fresh olive leaves addition during the extraction of Arbequina virgin olive oils on the phenolic and volatile profiles | Marx, Ítala M. G.; Casal, Susana; Rodrigues, Nuno, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2022 | Impact of incorporating olive leaves during the industrial extraction of cv. Arbequina oils on the physicochemical--sensory quality and health claim fulfillment | Marx, Ítala M. G.; Casal, Susana; Rodrigues, Nuno, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |