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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
29-Mar-2022Effect of extraction method on the bioactive composition, antimicrobial activity and phytotoxicity of pomegranate by-productsCampos, Lara; Seixas, Luana; Dias, Susana, et al.ArtigoAcesso aberto
2021Effect of malaxation temperature on the physicochemical and sensory quality of cv. Cobrançosa olive oil and its evaluation using an electronic tongueMarx, Ítala M. G.; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2008Eficácia da própolis no controlo da loque americana. Avaliação em zonas controladasVilas-Boas, Miguel; Veloso, Ana C. A.; Peres, António M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
22-Set-2017Electrochemical aptasensor for human osteopontin detection using a DNA aptamer selected by SELEXMeirinho, S.; Dias, Luís G.; Peres, António M., et al.ArtigoAcesso aberto
2014Electrochemical multi-sensors device coupled with heuristic or meta-heuristic selection algorithms for single-cultivar olive oil classificationPeres, António M.; Veloso, Ana C. A.; Pereira, J. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
7-Set-2014Electrochemical multi-sensors device coupled with heuristic or meta-heuristic selection algorithms for single-cultivar olive oil classificationPeres, António M.; Veloso, Ana C. A.; Pereira, J. A., et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
4-Dez-2018Electrochemical sensor-based devices for assessing bioactive compounds in olive oils: a brief reviewMarx, Ítala M. G.; Veloso, Ana C. A.; Dias, Luís G., et al.ArtigoAcesso aberto
2016Electrochemical sensors for assessing antioxidant capacity of bee productsPeres, António M.; Sousa, Mara E. B.; Veloso, Ana C. A., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
29-Fev-2024Electronic nose: a tool to verify the PDO declaration of Portuguese olive oilsRodrigues, Nuno; Ferreiro, Nuno; Ruano, Daniela, et al.ArtigoAcesso aberto
Jun-2016Electronic tongue: a versatile tool for mineral and fruit-flavored waters recognitionDias, Luís G.; Alberto, Zelda; Veloso, Ana C. A., et al.ArtigoAcesso aberto
29-Abr-2021Estimating hydroxytyrosol-tyrosol derivatives amounts in cv. Cobrançosa olive oils based on the electronic tongue analysis of olive paste extractsMarx, Ítala M. G.; Casal, Susana; Rodrigues, Nuno, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Abr-2017Evaluation of extra-virgin olive oils shelf life using an electronic tongue-chemometric approachRodrigues, Nuno; Dias, Luís G.; Veloso, Ana C. A., et al.ArtigoAcesso aberto
9-Nov-2016Evaluation of Tunisian olive oils from different cultivarsSlim, Souihli; Rodrigues, Nuno; Dias, Luís G., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
16-Mai-2019Fatty acids and related nutritional/healthy indexes regarding Serra da Estrela cheese: geographical origin and prodution date effectsLima, Maria João Reis; Fontes, Luísa; Veloso, Ana C. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2019Fatty acids profile of Serra da Estrela PDO cheeses and respective atherogenic and thrombogenic indicesReis Lima, Maria João; Fontes, Luisa; Bahri, Hamdi, et al.ArtigoAcesso aberto
19-Jul-2018Honey evaluation using electronic tongues: an overviewVeloso, Ana C. A.; Sousa, Mara E. B. C.; Estevinho, Leticia, et al.ArtigoAcesso aberto
13-Abr-2014Identificação de méis monoflorais usando uma língua electrónica e metodologias de similaridadeSousa, Mara E. B. C.; Dias, L. G.; Veloso, Ana C. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
17-Jun-2019Identifying the geographical origin of Serra da Estrela PDO cheeses using fatty acids profilesFontes, Luísa; Lima, M. J. Reis; Bahri, Hamdi, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
30-Mai-2022Impact of fresh olive leaves addition during the extraction of Arbequina virgin olive oils on the phenolic and volatile profilesMarx, Ítala M. G.; Casal, Susana; Rodrigues, Nuno, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2022Impact of incorporating olive leaves during the industrial extraction of cv. Arbequina oils on the physicochemical--sensory quality and health claim fulfillmentMarx, Ítala M. G.; Casal, Susana; Rodrigues, Nuno, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho