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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
15-Out-2014 | Nanoencapsulation of quercetin into bio-based nanostructures obtained from assembling of α-lactalbumin and lysozyme | Monteiro, Adenilson A.; Monteiro, Marcia R.; Ramos, Óscar L., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
25-Jul-2019 | Nanohydrogels production | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Ramos, Óscar Leandro Silva | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2014 | New biodegradable composites for food packaging | Cunha, Mara; Berthet, Marie-Alix; Pereira, Ricardo, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2018 | New insights on bio-based micro- and nanosystems in food | Madalena, Daniel Alexandre Silva; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2009 | Novel technologies for milk processing | Pereira, Ricardo N.; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
30-Set-2020 | Ohmic Heating - An emerging technology in food processing | Pereira, Ricardo Nuno Correia | Comunicação oral | Acesso aberto |
2021 | Ohmic heating as a new tool for protein scaffold engineering | Rodrigues, Rui Miguel Martins; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mai-2020 | Ohmic heating as an innovative approach for the production of keratin films | Tinoco, Ana; Rodrigues, Rui M.; Machado, Raul, et al. | Artigo | Acesso aberto |
16-Mai-2012 | Ohmic heating for food processing | Vicente, A. A.; Castro, Inês Alexandra Casaca Lage; Teixeira, J. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito autor |
2019 | Ohmic heating for preservation, transformation, and extraction | Rodrigues, Rui M.; Genisheva, Zlatina; Rocha, Cristina M. R., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Ago-2018 | Ohmic Heating for the dairy industry: a potential technology to develop probiotic dairy foods in association with modifications of whey protein structure | Pereira, Ricardo N.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
22-Mai-2006 | Ohmic heating in a food application: quality evaluation of cloudberry jam | Lindbom, Ingela; Kerry, J.; Nunes, Helena Trindade, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
30-Jun-2020 | Ohmic heating polyphenolic extracts from vine pruning residue with enhanced biological activity | Jesus, Meirielly Santos; Ballesteros, Lina F.; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2013 | Peptide ligands identified by phage display technology to develop a targeted nanodelivery system for cartilage therapies | Martins, Ivone M.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Kluskens, Leon, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mar-2022 | Phaeodactylum tricornutum extracts as structuring agents for food applications: Physicochemical and functional properties | Ferreira, Catarina Castro; Dias, Joana Sofia Gomes; Santos, Pedro Miguel Ferreira, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
22-Out-2014 | Physical effects upon whey protein aggregation for nano-coating production | Ramos, Óscar L.; Pereira, Ricardo; Rodrigues, Rui M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
7-Abr-2022 | Pigments extraction from Cyanobium sp. a comparison between pressure-based and electric fields-based technologies | Pagels, Fernando; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Amaro, Helena M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
7-Abr-2022 | Production of lipid rich-extracts from Chlorella vulgaris using ohmic heating | Madureira, Leandro; Avelar, Zita; Conde, Tiago, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Production of whey protein cold-set hydrogels through application of moderate electric fields | Rodrigues, Rui M.; Ramos, Óscar L.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
6-Dez-2013 | Production of whey protein hydrogels through application of electric fields | Pereira, Ricardo; Ramos, Óscar L.; Rodrigues, Rui, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |