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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2021Effects of moderate electric fields on the post-harvest preservation of chestnutsPino Hernández, Enrique; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Ballesteros, Lina F., et al.ArtigoAcesso aberto
6-Jul-2017Effects of organic acids on mycotoxigenic fungi that produces aflatoxins and Ochratoxin AGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Venâncio, Armando; Abrunhosa, LuísResumo em ata de conferência Acesso aberto
2020Elimination of aflatoxins B1 and B2 in white and red wines by bentonite fining. efficiency and impact on wine qualityCosme, Fernanda; Inês, António; Ferreira, Beatriz, et al.ArtigoAcesso aberto
Abr-2021Elimination of ochratoxin A from white and red wines: Critical characteristics of activated carbons and impact on wine qualityCosme, Fernanda; Inês, António; Silva, Davide, et al.ArtigoAcesso aberto
13-Jul-2015Enhancing the bioconversion of winery and olive mill waste mixtures into lignocellulolytic enzymes and animal feed by Aspergillus uvarum using a packed-bed bioreactorSalgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
15-Mai-2009Enzyme production by solid-state fermentationAbrunhosa, Luís; Venâncio, Armando; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
9-Set-2009Enzymes which detoxify ochratoxin AAbrunhosa, Luís; Soares, Célia Maria Gonçalves; Freitas-Silva, O., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
14-Mar-2008Estratégia para o controlo de ocratoxina A em alimentosAbrunhosa, LuísTese de doutoramentoAcesso aberto
Fev-2019Evaluating the effect of chitosan layer on bioaccessibility and cellular uptake of curcumin nanoemulsionsSilva, Hélder D.; Beldikova, E.; Poejo, Joana, et al.ArtigoAcesso aberto
Out-2010Evaluation of filamentous fungi for the treatment of olive mill waste-watersAbrunhosa, Luís; Dantas, Danielle; Gonçalves, Cristiana, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2023Evaluation of ochratoxin a (OTA) interaction with recombinant domain II of bovine serum albumin toward the development of new OTA extraction platformsAguiar, Tatiana Quinta; Leal, Tânia; Rodrigues, Diana Isabel Gomes, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2017Evaluation of Saccharomyces cerevisiae as an anti-fumonisin B-1 additive in a horse digestion modelTaran, F. M. P.; Silva, V. P.; Abrunhosa, Luís, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Out-2012Evaluation of substrate composition for lignocellulolytic enzymes production by solid state fermentation of wastes from olive oil and wine industriesSalgado, José Manuel; Moreira, Cláudia; Abrunhosa, Luís, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2013Evaluation of zearalenone in vitro removal by Saccharomyces cerevisiae strains isolated from bovine forageKeller, L. A. M.; Oliveira, S.; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
13-Jul-2017Flow cytometry as a tool for assessing spore cell viabilityCalado, Thalita; Feio, M.; França, Ângela Maria Oliveira Sousa, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Out-2011A fluorescence-LC method with NDA pre-column derivatization for fumonisin B2 determination in black aspergilli culturesAbrunhosa, Luís; Calado, Thalita; Resende, Tiago, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2015Food safety in wine: removal of ochratoxin A in contaminated white wine using commercial fining agentsInês, António; Silva, Davide; Carvalho, Filipa, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
30-Jul-2013Fungos produtores de micotoxinasSoares, Célia Maria Gonçalves; Abrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoOutroAcesso aberto
Fev-2018Gamma irradiation effects on ochratoxin A: degradation, cytotoxicity and application in foodCalado, Thalita; Fernández-Cruz, María Luisa; Verde, Sandra Cabo, et al.ArtigoAcesso aberto
13-Jul-2017Gamma irradiation in ochratoxin A controlCalado, Thalita; Verde, Sandra Cabo; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto