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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Nov-2019Mycobiota and mycotoxins in Portuguese pork, goat and sheep dry-cured hamsRodrigues, Paula; Silva, Diana; Costa, Pedro, et al.ArtigoAcesso aberto
Jun-2011Mycotoxigenic fungi in Portuguese wine regions : fumonisin B2 and ochratoxin ACalado, Thalita; Abrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
Abr-2001Mycotoxin production from fungi isolated from grapesAbrunhosa, Luís; Paterson, R. R. M.; Kozakiewicz, Z., et al.ArtigoAcesso aberto
13-Jul-2017Mycotoxins adsorption by microorganisms isolated from Kefir grainsTaheur, Fadia Ben; Fdhila, Kais; Chaieb, Kamel, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
6-Jul-2017Mycotoxins in food and mitigation of its effectsVenâncio, Armando; Gonçalves, Ana; Sousa, A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2021Nanoemulsions for enhancement of curcumin bioavailability and their safety evaluation: effect of emulsifier typeGonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana T.; Abrunhosa, Luís, et al.ArtigoAcesso aberto
2015New bio-strategies for ochratoxin A detoxification using lactic acid bacteriaMaria, José; Laranjo, Vânia; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2005New synthetic compounds as inhibitors of mycotoxin synthesisAbrunhosa, Luís; Zaki, M.; Areias, F., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2015Novas bio-estratégias para a destoxificação de ocratoxina A utilizando bactérias do ácido lácticoMaria, J. C.; Laranjo, V.; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2002Ochratoxigenic fungi in wine grapes : a comparative study of winemaking portuguese regionsSerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Lima, Nelson, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2015Ochratoxin A biodegradation by pediococcus parvulusAbrunhosa, Luís; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Inês, António, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
13-Abr-2005Ochratoxin A removal during the main steps of wine makingAbrunhosa, Luís; Fernandes, Anabela; Venâncio, ArmandoArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2002Ochratoxin A risk assessment in Portuguese wines : a one-year case studySerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Lima, Nelson, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2003Ochratoxin a risk assessment in portuguese wines: a one-year case studyAbrunhosa, Luís; Serra, Rita; Lima, Nelson, et al.ArtigoAcesso aberto
2015Ocratoxina A e outras micotoxinasAbrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoCapítulo de livroAcesso restrito autor
2010Olive mill wastewaters treatment by enzymes producing microorganismsGonçalves, Cristiana; Oliveira, Felisbela Maria Araújo; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
15-Ago-2016Olive pomace valorization by Aspergillus species: lipase production using solid-state fermentationOliveira, Felisbela Maria Araújo; Moreira, C.; Salgado, José Manuel, et al.ArtigoAcesso aberto
2014Optimization of initial moisture and temperature in solid-state fermentation to produce cellulases by Aspergillus uvarum on olive mill and winery wastesSalgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Domínguez, José Manuel, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jul-2017Optimization of lipase production by solid-state fermentation of olive pomace: from flask to laboratory-scale packed-bed bioreactorOliveira, Felisbela; Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís, et al.ArtigoAcesso aberto
21-Jul-2011Optimization of process parameters for the production of an OTA-hydrolyzing enzyme from Aspergillus niger under solid-state fermentationAbrunhosa, Luís; Venâncio, Armando; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso restrito UMinho