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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
14-Jun-2012 | Taxonomy of Aspergillus: integration of methods for new and revisited species in section Flavi | Rodrigues, Paula; Soares, Célia; Santos, Cledir, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2007 | The challenge of mycotoxins | Venâncio, Armando; Paterson, R. R. M. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2008 | The condensation of salicylaldehydes and malononitrile revisited : synthesis of new dimeric chromene derivatives | Costa, Marta Sílvia Freitas da; Areias, F.; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2012 | The effect of food processing on the fate of mycotoxins | Venâncio, Armando; Soares, Célia Maria Gonçalves; Calado, Thalita, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Dez-2011 | The effect of vinification on wine contamination with ochratoxin A | Venâncio, Armando | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Abr-2012 | The importance of a quick identification of Aspergillus niger for a proper mycotoxin related diagnosis | Soares, Célia Maria Gonçalves; Santos, Cledir; Maciel, Marília, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
9-Set-2009 | The isolation of Aspergillus spp from harvested maize in three Portuguese regions | Soares, Célia Maria Gonçalves; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
11-Out-2010 | The isolation of Aspergillus spp from harvested maize in three Portuguese regions | Soares, Célia; Venâncio, Armando | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
3-Mar-2022 | The potential of fatty acids and their derivatives as antifungal agents: a review | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Venâncio, Armando | Artigo | Acesso aberto |
2020 | The route of mycotoxins in the grape food chain | Gonçalves, Ana Paula Monteiro; Palumbo, Roberta; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança, et al. | Artigo | Acesso aberto |
4-Jan-2019 | Thin films sensor devices for mycotoxins detection in foods: applications and challenges | Santos, A. O.; Vaz, Andreia; Rodrigues, Paula, et al. | Artigo | Acesso aberto |
16-Jan-2011 | Three new aflatoxigenic species of Aspergillus section Flavi isolated in Portugal | Soares, Célia; Peterson, Stephen W.; Rodrigues, Paula, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Three new species of Aspergillus section Flavi isolated from almonds and maize in Portugal | Soares, Célia Maria Gonçalves; Rodrigues, Paula; Peterson, Stephen W., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2014 | Tools and strategies to mitigate the effect of mycotoxins | Venâncio, Armando; Abrunhosa, Luís; Santos, Cledir, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Toxic reagents and expensive equipment: are they really necessary for the extraction of good quality fungal DNA? | Rodrigues, P.; Venâncio, Armando; Lima, Nelson | Artigo | Acesso aberto |
Ago-2011 | Tracing fungi secondary metabolites in Brazil nuts using LC-MS/MS | Silva, Otniel Freitas; Sousa, M. L. M. S. de; Venâncio, Armando | Artigo | Acesso restrito UMinho |
1999 | Transformation of a flocculating saccharomyces cerevisiae using lithium acetate and pYAC4 | Venâncio, Armando; Domingues, Lucília; Lima, Nelson | Artigo | Acesso aberto |
Ago-2016 | Ultrasounds pretreatment of olive pomace to improve xylanase and cellulase production by solid-state fermentation | Leite, A.; Salgado, José Manuel; Venâncio, Armando, et al. | Artigo | Acesso aberto |
19-Nov-2009 | Undesirable fungal metabolites in grapes: emphasis on geosmin and ochratoxin A | Venâncio, Armando; Barata, A.; Morales-Valle, H., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2016 | Use of olive pomace treated by ultrasounds as substrate for cellulases and xylanases production | Leite, A.; Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |