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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
14-Jun-2012Taxonomy of Aspergillus: integration of methods for new and revisited species in section FlaviRodrigues, Paula; Soares, Célia; Santos, Cledir, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2007The challenge of mycotoxinsVenâncio, Armando; Paterson, R. R. M.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2008The condensation of salicylaldehydes and malononitrile revisited : synthesis of new dimeric chromene derivativesCosta, Marta Sílvia Freitas da; Areias, F.; Abrunhosa, Luís, et al.ArtigoAcesso aberto
Mar-2012The effect of food processing on the fate of mycotoxinsVenâncio, Armando; Soares, Célia Maria Gonçalves; Calado, Thalita, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2011The effect of vinification on wine contamination with ochratoxin AVenâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
Abr-2012The importance of a quick identification of Aspergillus niger for a proper mycotoxin related diagnosisSoares, Célia Maria Gonçalves; Santos, Cledir; Maciel, Marília, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
9-Set-2009The isolation of Aspergillus spp from harvested maize in three Portuguese regionsSoares, Célia Maria Gonçalves; Abrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
11-Out-2010The isolation of Aspergillus spp from harvested maize in three Portuguese regionsSoares, Célia; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
3-Mar-2022The potential of fatty acids and their derivatives as antifungal agents: a reviewGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2020The route of mycotoxins in the grape food chainGonçalves, Ana Paula Monteiro; Palumbo, Roberta; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança, et al.ArtigoAcesso aberto
4-Jan-2019Thin films sensor devices for mycotoxins detection in foods: applications and challengesSantos, A. O.; Vaz, Andreia; Rodrigues, Paula, et al.ArtigoAcesso aberto
16-Jan-2011Three new aflatoxigenic species of Aspergillus section Flavi isolated in PortugalSoares, Célia; Peterson, Stephen W.; Rodrigues, Paula, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Three new species of Aspergillus section Flavi isolated from almonds and maize in PortugalSoares, Célia Maria Gonçalves; Rodrigues, Paula; Peterson, Stephen W., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2014Tools and strategies to mitigate the effect of mycotoxinsVenâncio, Armando; Abrunhosa, Luís; Santos, Cledir, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2018Toxic reagents and expensive equipment: are they really necessary for the extraction of good quality fungal DNA?Rodrigues, P.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
Ago-2011Tracing fungi secondary metabolites in Brazil nuts using LC-MS/MSSilva, Otniel Freitas; Sousa, M. L. M. S. de; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso restrito UMinho
1999Transformation of a flocculating saccharomyces cerevisiae using lithium acetate and pYAC4Venâncio, Armando; Domingues, Lucília; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
Ago-2016Ultrasounds pretreatment of olive pomace to improve xylanase and cellulase production by solid-state fermentationLeite, A.; Salgado, José Manuel; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
19-Nov-2009Undesirable fungal metabolites in grapes: emphasis on geosmin and ochratoxin AVenâncio, Armando; Barata, A.; Morales-Valle, H., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jun-2016Use of olive pomace treated by ultrasounds as substrate for cellulases and xylanases productionLeite, A.; Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto