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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2002The effect of culture preservation techniques on patulin and citrinin production by Penicillium expansum LinkSantos, Isabel M.; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
2013Effect of Gamma radiation on mycotoxins solutionsCalado, Thalita; António, Amilcar L.; Rodrigues, Paula, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2015Effect of gamma radiation on the citotoxicity and estrogenicity of ZearalenoneCalado, Thalita; Verde, S. Cabo; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2020Effect of gamma-radiation on zearalenone—degradation, cytotoxicity and estrogenicityCalado, Thalita; Abrunhosa, Luís; Cabo Verde, Sandra, et al.ArtigoAcesso aberto
Nov-2011Effect of γ-radiation in the Survival of Aspergillus parasiticus in ChestnutsCalado, Thalita; António, Amílcar; Rodrigues, P., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
6-Jul-2017Effects of organic acids on mycotoxigenic fungi that produces aflatoxins and Ochratoxin AGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Venâncio, Armando; Abrunhosa, LuísResumo em ata de conferência Acesso aberto
27-Fev-2011Effects of the origins of Botrytis cinerea on earthy aromas from grape broth media further inoculated with Penicillium expansumMorales-Valle, H.; Silva, Luís Carlos; Paterson, R. R. M., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
1996Electrophoretic aqueous two-phase partition of proteinsDomingues, Lucília; Venâncio, Armando; Teixeira, J. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
13-Jul-2015Enhancing the bioconversion of winery and olive mill waste mixtures into lignocellulolytic enzymes and animal feed by Aspergillus uvarum using a packed-bed bioreactorSalgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
15-Mai-2009Enzyme production by solid-state fermentationAbrunhosa, Luís; Venâncio, Armando; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
17-Mai-1996Enzyme purification with aqueous two-phase systems: comparison between systems composed of pure polymers and systems composed of crude polymersVenâncio, Armando; Almeida, Catarina; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
9-Set-2009Enzymes which detoxify ochratoxin AAbrunhosa, Luís; Soares, Célia Maria Gonçalves; Freitas-Silva, O., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
15-Jun-1993Evaluation of crude galactomannans as aqueous-forming polymersVenâncio, Armando; Teixeira, J. A.; Mota, M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Nov-1993Evaluation of crude hydroxypropyl starch as a bioseparation aqueous-phase-forming polymerVenâncio, Armando; Teixeira, J. A.; Mota, M.ArtigoAcesso aberto
Out-2010Evaluation of filamentous fungi for the treatment of olive mill waste-watersAbrunhosa, Luís; Dantas, Danielle; Gonçalves, Cristiana, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2017Evaluation of Saccharomyces cerevisiae as an anti-fumonisin B-1 additive in a horse digestion modelTaran, F. M. P.; Silva, V. P.; Abrunhosa, Luís, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Out-2012Evaluation of substrate composition for lignocellulolytic enzymes production by solid state fermentation of wastes from olive oil and wine industriesSalgado, José Manuel; Moreira, Cláudia; Abrunhosa, Luís, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2013Evaluation of zearalenone in vitro removal by Saccharomyces cerevisiae strains isolated from bovine forageKeller, L. A. M.; Oliveira, S.; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2005Evolution of ochratoxin A content from must to wine in Port wine microvinificationRatola, N.; Abade, E.; Simões, T., et al.ArtigoAcesso aberto
1994Extraction of macromolecules in aqueous two-phase systems based on crude galactomannans and its derivativesVenâncio, Armando; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto