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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2011Yeast diversity related with Touriga Nacional Grape varietyDuarte, Filomena; Teixeira, A.; Ramos, P.; Gomes, Ana Catarina; Schuller, Dorit Elisabeth; Alemão, F.; Costa, Ana Catarina Moreira daArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2007Genetic variability of natural Saccharomyces cerevisiae strainsSchuller, Dorit ElisabethComunicação oral Acesso aberto
2007Differential malic acid degradation by indigenous and commercial Saccharomyces cerevisiae wine strainsPereira, Leonor; Casal, Margarida; Schuller, Dorit ElisabethPoster em conferênciaAcesso aberto
2007Isolation of yeast strains with ability to reduce volatile acidity of winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes; Côrte-Real, ManuelaPoster em conferênciaAcesso aberto
8-Set-2011The biogeography of fermentative yeast populations from the vineyards of the Azores archipelagoNeves, J. Drumonde; Lima, Maria Teresa; Schuller, Dorit ElisabethComunicação oral Acesso aberto
2010Effect of refermentation conditions and microoxygenation on the reduction of volatile acidity by commercial S. cerevisiae strains and their impact on the aromatic profile of winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes; Côrte-Real, Manuela; Falco, V.ArtigoAcesso aberto
2011The impact of acetate metabolism on yeast fermentative performance and wine quality: reduction of volatile acidity of grape musts and winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes; Silva, Rui D.; Chaves, S. R.; Sousa, Maria João; Côrte-Real, ManuelaArtigoAcesso aberto
Out-2008Reduction of volatile acidity of wines by selected yeast strainsMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes; Côrte-Real, ManuelaArtigoAcesso aberto
18-Jan-2023Improvement of Torulaspora delbrueckii’s sulphite resistance in winemaking through Adaptive Laboratory EvolutionCastro, Maria Carolina Vieira Osório deDissertação de mestrado Acesso aberto
2021Is Saccharomyces cerevisiae the only yeast capable of producing wine?: exploitation of Torulaspora delbrueckii for winemakingFernandes, Ticiana BarbosaDissertação de mestrado Acesso aberto