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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2003Flow balancing in extrusion dies for thermoplastic profiles: Part I: Automatic designNóbrega, J. M.; Carneiro, O. S.; Oliveira, P. J.; Pinho, F. T.ArtigoAcesso restrito UMinho
2018Guidelines for balancing the flow in extrusion dies: the influence of the material rheologyRajkumar, Ananth; Ferrás, Luís Jorge Lima; Fernandes, Célio Bruno Pinto; Carneiro, O. S.; Nóbrega, J. M.ArtigoAcesso restrito UMinho
1-Mar-2018A numerical and experimental study on weld lines formation and strength in extrusionFerrás, Luís Jorge Lima; Sitotaw, Yalew; Fernandes, Célio Bruno Pinto; Nóbrega, J. M.; Carneiro, O. S.ArtigoAcesso restrito UMinho
1-Out-2018Multi-material 3D printing: the relevance of materials affinity on the boundary interface performanceLopes, L. R.; Ferreira da Silva, Alexandre; Carneiro, O. S.ArtigoAcesso restrito autor
2006Study on processing-microstructure-properties relationships of extruded profilesCarneiro, O. S.; Viana, J. C.; Nóbrega, J. M.ArtigoAcesso restrito UMinho
10-Ago-2022On the reuse of SLS Polyamide 12 powderGomes, Pedro C.; Piñeiro, Oscar G.; Alves, Alexandra C.; Carneiro, O. S.ArtigoAcesso aberto
2007Effect of pinch-off welding on quality of food packaging bottleCarneiro, O. S.; Oliveira, M. J.; Martins, R. L.ArtigoAcesso restrito UMinho
2008Design of calibrators for profile extrusion: optimizing multi-step systemsNóbrega, J. M.; Carneiro, O. S.; Gaspar-Cunha, A.; Gonçalves, N. D.ArtigoAcesso restrito UMinho
2013Modelling the calibration/cooling stage of complex thermoplastic profilesRibau, A. M.; Gonçalves, N. D.; Silva, Carolina; Nóbrega, J. M.; Carneiro, O. S.Artigo em ata de conferênciaAcesso restrito UMinho
12-Jan-2023LDPE-Nanoclay films for food packaging with improved barrier propertiesBarros, Carolina; Miranda, Sónia; Castro, Olga; Carneiro, O. S.; Machado, A. V.ArtigoAcesso aberto