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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
9-Jul-2018Bacteriophage interaction with P. aeruginosa and A. baumannii biofilms and colonizing human airway epitheliumPires, Diana Priscila Penso; Costa, Ana Rita; Duarte, A.; Monteiro, Rodrigo; Azeredo, JoanaResumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Covalent and non-covalent strategies for surface modification of different textile materials with antimicrobial propertiesNogueira, Frederico; Pedrosa, Marta; Teixeira, P.; Piskin, Erhan; Gouveia, IsabelResumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Effect of the support material and storage conditions of immobilized lactic acid bacteria on malolactic fermentation of white wineGenisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Study of the effects of High Hydrostatic Pressure (HHP) and Pulsed Light (PL) on BSA structure and hydrolysisDe Maria, Serena; Ferrari, Giovanna; Maresca, Paola; Oliveira, Carla Cristina Marques deResumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Vascular cells derived from Hutchinson-Gilford progeria syndrome (HGPS) inducible pluripotent stem cellsPitrez, Patricia R.; Vazão, Helena; Nissan, Xavier; Ferreira, Lino; Rocha, I.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Mai-2018Study of the effect of forced ageing in the evolution of off-flavours in beerGonçalves, Diogo B.; Oliveira, J. M.; Parpot, PierResumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2013Produção de fumonisina B2 por estirpes de Aspergillus NegrosCalado, Thalita Cabral; Abrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
Ago-2010Contributions of micoteca da Universidade do Minho to food mycologyRodrigues, P.; Soares, Célia Maria Gonçalves; Silva, Otniel Freitas; Santos, C.; Paterson, R. R. M.; Kozakiewicz, Z.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
15-Out-2014Study of the kinetics of formation of α-lactalbumin nanotubes in presence of manganeseFuciños, C.; Martins, Artur J.; Rúa, María-Luísa; Pastrana, Lorenzo; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
26-Mai-2013System and method for on-line monitoring of beer primary fermentation based on UV-VIS-SWNIR spectroscopyRodrigues, Pedro; Brandão, Tiago; Martins, Rui C.; Teixeira, J. A.; Seabra, Eurico; Silva, Luís F.; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto