Pesquisa avançada

.

Filtros atuais:

Usar filtros adicionais para refinar os resultados da pesquisa:

 |          

Lista de resultados: 1-8 de um total de 8 resultados (tempo de pesquisa: 0.0 segundos).
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2010Influence of electric fields on the structure of chitosan edible coatingsSouza, B. W. S.; Cerqueira, M. A.; Martins, Joana; Casariego, A.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2013Biocomposite films based on κ-carrageenan/locust bean gum blends and clays : physical and antimicrobial propertiesMartins, Joana; Bourbon, A. I.; Pinheiro, A. C.; Souza, B. W. S.; Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2010Seed extracts of Gleditsia triacanthos : functional properties evaluation and incorporation into galactomannan filmsCerqueira, M. A.; Souza, B. W. S.; Martins, Joana; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2010Effect of chitosan-based coatings on the shelf life of Salmon (Salmo salar)Souza, B. W. S.; Cerqueira, M. A.; Ruiz, Héctor A.; Martins, Joana; Casariego, A.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
Fev-2010Shelf life extension of Ricotta cheese using coatings of galactomannans from nonconventional sources incorporating nisin against Listeria monocytogenesMartins, Joana; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S.; Avides, Maria do Carmo; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2012Chemical characterization and antioxidant activity of sulfated polysaccharide from the red seaweed Gracilaria birdiaeSouza, B. W. S.; Cerqueira, M. A.; Bourbon, A. I.; Pinheiro, A. C.; Martins, Joana; Teixeira, J. A.; Coimbra, Manuel A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2011Galactomannans use in the development of edible films/coatings for food applicationsCerqueira, M. A.; Bourbon, A. I.; Pinheiro, A. C.; Martins, Joana; Souza, B. W. S.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2012Synergistic effects between κ-carrageenan and locust bean gum on physicochemical properties of edible films made thereofMartins, Joana; Cerqueira, M. A.; Bourbon, A. I.; Pinheiro, A. C.; Souza, B. W. S.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
  • Anterior
  • 1
  • Próxima