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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Jul-2009Detection and quantification of geosmin and other fungal metabolites in grape juice by HS-SPME coupled with GC/MSMorales-Valle, H.; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Oliveira, J. M.; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
Mai-2004Patulin detection from Penicillia in bottled water commodity systemPaterson, R. R. M.; Ribeiro, Ana; Venâncio, Armando; Lima, NelsonPalestra Acesso aberto
Jan-2020Mycotoxin mixtures in food and feed: holistic, innovative, flexible risk assessment modelling approach: MYCHIFBattilani, Paola; Palumbo, Roberta; Giorni, Paola; Dall’Asta, Chiara; Dellafiora, Luca; Gkrillas, Athanasios; Toscano, Piero; Crisci, Alfonso; Brera, Carlo; De Santis, Barbara; Rosanna Cammarano, Rosaria; Della Seta, Maurella; Campbell, Katrina; Elliot, Chris; Venâncio, Armando; Lima, Nelson; Gonçalves, Ana Paula Monteiro; Terciolo, Chloe; Oswald, Isabelle P.ArtigoAcesso aberto
Mai-2013Prevention of patulin accumulation in grape juice by the interaction between Penicillium expansum and Botrytis cinereaMorales-Valle, H.; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
13-Jan-2020Mycotoxin mixtures in the rice food chain: current situation, and pre- and postharvest strategies to minimize contaminationVenâncio, Armando; Gonçalves, Ana; Palumbo, R.; Lima, Nelson; Battilani, P.; Giorni, P.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
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