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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
23-Jul-2005An applied identification scheme for penicilliumPaterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Nov-2009Fungal flora in the wine regions of Vinho Verde (Portugal) and Alvariño (Spain) : incidence of Botrytis cinerea and Penicillium expansum and subsequent production of off‐odours in grape juiceMorales-Valle, H.; Paterson, R. R. M.; Lima, Nelson; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
Ago-2010Contributions of micoteca da Universidade do Minho to food mycologyRodrigues, P.; Soares, Célia Maria Gonçalves; Silva, Otniel Freitas; Santos, C.; Paterson, R. R. M.; Kozakiewicz, Z.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Nov-2009Analysis of volatile fungal metabolites in grape juice naturally contaminated with Botrytis cinerea and Penicillium expansumMorales-Valle, H.; Silva, L. C.; Paterson, R. R. M.; Oliveira, J. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
2003Mycotoxins - the experience and expertise of Micoteca da Universidade do MinhoPaterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonCapítulo de livroAcesso aberto
Nov-2007Mycoflora and mycotoxins control in drinking water and winePaterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
Jul-2009Detection and quantification of geosmin and other fungal metabolites in grape juice by HS-SPME coupled with GC/MSMorales-Valle, H.; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Oliveira, J. M.; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
Mai-2004Patulin detection from Penicillia in bottled water commodity systemPaterson, R. R. M.; Ribeiro, Ana; Venâncio, Armando; Lima, NelsonPalestra Acesso aberto
2-Jul-2009Incidence of Botrytis cinerea and Penicillium spp. and other fungi in the regions of “Vinho Verde” (Portugal) and “Alvariño” (Spain)Silva, L. C.; Morales-Valle, H.; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Oliveira, J. M.; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
27-Fev-2011Effects of the origins of Botrytis cinerea on earthy aromas from grape broth media further inoculated with Penicillium expansumMorales-Valle, H.; Silva, Luís Carlos; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso restrito UMinho