Pesquisa avançada

.

Filtros atuais:

Usar filtros adicionais para refinar os resultados da pesquisa:

 |          

Lista de resultados: 11-20 de um total de 20 resultados (tempo de pesquisa: 0.0 segundos).
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Abr-2001Mycotoxin production from fungi isolated from grapesAbrunhosa, Luís; Paterson, R. R. M.; Kozakiewicz, Z.; Lima, Nelson; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
27-Fev-2011Effects of the origins of Botrytis cinerea on earthy aromas from grape broth media further inoculated with Penicillium expansumMorales-Valle, H.; Silva, Luís Carlos; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso restrito UMinho
2003Use of ozone to reduce molds in a cheese ripening roomSerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Kozakiewicz, Z.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
2012Three new species of Aspergillus section Flavi isolated from almonds and maize in PortugalSoares, Célia Maria Gonçalves; Rodrigues, Paula; Peterson, Stephen W.; Lima, Nelson; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso restrito UMinho
2014Description of a strain from an atypical population of Aspergillus parasiticus that produces aflatoxins B only, and the impact of temperature on fungal growth and mycotoxin productionArita, C.; Calado, Thalita; Venâncio, Armando; Lima, Nelson; Rodrigues, PaulaArtigoAcesso aberto
2013Interaction with Penicillium expansum enhances Botrytis cinerea growth in grape juice medium and prevents patulin accumulation in vitroMorales-Valle, H.; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
15-Jul-2011Species identification of Aspergillus section Flavi isolates from Portuguese almonds using phenotypic, including MALDI-TOF ICMS, and molecular approachesRodrigues, P.; Santos, C.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso restrito UMinho
2004Solutions to penicillium taxonomy crucial to mycotoxin research and healthPaterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
Out-2010Microextraction and gas chromatography/mass spectrometry for improved analysis of geosmin and other fungal "off" volatiles in grape juiceMorales-Valle, H.; Silva, L. C.; Paterson, R. R. M.; Oliveira, J. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
2018Toxic reagents and expensive equipment: are they really necessary for the extraction of good quality fungal DNA?Rodrigues, P.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto