Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
26-Nov-2021 | Active packaging systems based on metal and metal oxide nanoparticles | Ballesteros, Lina F.; Lamsaf, Hafsae; Sebastian, Calderon V, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2021 | Application of laccases for mycotoxin decontamination | Cabral Silva, Ana C.; Venâncio, Armando | Artigo | Acesso restrito UMinho |
18-Mai-2020 | Characteristics, occurrence, detection and detoxification of aflatoxins in foods and feeds | Nazhand, Amirhossein; Durazzo, Alessandra; Lucarini, Massimo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2023 | Editorial: Bacteriophages in the fight against foodborne pathogens | Oliveira, Ana; Lamas, Alexandre; Santos, Sílvio Roberto Branco | Editorial em revista | Acesso aberto |
14-Abr-2022 | Effects of innovative processing methods on microalgae cell wall: prospects towards digestibility of protein-rich biomass | Machado, Luís Pedro Lima; Carvalho, Gonçalo; Pereira, Ricardo Nuno Correia | Artigo | Acesso aberto |
2016 | Fishery sector | Soares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Fev-2016 | Food safety | Soares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2015 | Identification of mycotoxigenic fungi from grains in a Nigerian region using the modern polyphasic methodology | Okeke, O. F. I.; Fapohunda, S. O.; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
25-Ago-2023 | Mild heat treatment and biopreservatives for artisanal raw milk cheeses: reducing microbial spoilage and extending shelf-life through thermisation, plant extracts and lactic acid bacteria | Silva, Beatriz; Teixeira, J. A.; Cadavez, Vasco, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2016 | The FSSC 22000 certification | Soares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |