Percorrer por assunto food safety

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
26-Nov-2021Active packaging systems based on metal and metal oxide nanoparticlesBallesteros, Lina F.; Lamsaf, Hafsae; Sebastian, Calderon V, et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2021Application of laccases for mycotoxin decontaminationCabral Silva, Ana C.; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso restrito UMinho
18-Mai-2020Characteristics, occurrence, detection and detoxification of aflatoxins in foods and feedsNazhand, Amirhossein; Durazzo, Alessandra; Lucarini, Massimo, et al.ArtigoAcesso aberto
2023Editorial: Bacteriophages in the fight against foodborne pathogensOliveira, Ana; Lamas, Alexandre; Santos, Sílvio Roberto BrancoEditorial em revistaAcesso aberto
14-Abr-2022Effects of innovative processing methods on microalgae cell wall: prospects towards digestibility of protein-rich biomassMachado, Luís Pedro Lima; Carvalho, Gonçalo; Pereira, Ricardo Nuno CorreiaArtigoAcesso aberto
2016Fishery sectorSoares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
Fev-2016Food safetySoares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2015Identification of mycotoxigenic fungi from grains in a Nigerian region using the modern polyphasic methodologyOkeke, O. F. I.; Fapohunda, S. O.; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
25-Ago-2023Mild heat treatment and biopreservatives for artisanal raw milk cheeses: reducing microbial spoilage and extending shelf-life through thermisation, plant extracts and lactic acid bacteriaSilva, Beatriz; Teixeira, J. A.; Cadavez, Vasco, et al.ArtigoAcesso aberto
2016The FSSC 22000 certificationSoares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho