Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
27-Jan-2022 | An electronic tongue as a tool for assessing the impact of carotenoids' fortification on cv. Arbequina olive oils | Murillo-Cruz, Maria Carmen; Rodrigues, Nuno; Bermejo-Román, Ruperto, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2016 | Chapter 18 - Gliadins in foods and the electronic tongue | Veloso, Ana C. A.; Dias, Luís G.; Rodrigues, L. R., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito autor |
30-Nov-2022 | Does water addition during the industrial milling phase affect the chemical-sensory quality of olive oils? The case of cv. Arbequina oils | Marx, Ítala M. G.; Casal, Susana; Rodrigues, Nuno, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2017 | Electronic tongues and aptasensors | Dias, L. G.; Meirinho, S. G.; Veloso, Ana C. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
19-Jul-2018 | Honey evaluation using electronic tongues: an overview | Veloso, Ana C. A.; Sousa, Mara E. B. C.; Estevinho, Leticia, et al. | Artigo | Acesso aberto |