Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2007 | Changes in the pool of free fatty acids in ovine, bovine and caprine milk fats, effected by viable cells and cell-free extracts of Lactococcus lactis and Debaryomyces vanrijiae | Regado, M. A.; Cristóvão, B. M.; Tavaria, F. K., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Fev-2019 | Evaluating the effect of chitosan layer on bioaccessibility and cellular uptake of curcumin nanoemulsions | Silva, Hélder D.; Beldikova, E.; Poejo, Joana, et al. | Artigo | Acesso aberto |
10-Dez-2021 | In vitro digestion simulation of medium chain fatty acids | Pereira, Ericsem; Pinheiro, A. C.; Vicente, A. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |
2020 | The relevance of polyphenols in obesity therapy | Faria, Ana; Pereira-Wilson, Cristina; Negrão, Rita | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |