Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2008 | Alcoholic fermentation of lactose by engineered flocculent Saccharomyces cerevisiae | Guimarães, Pedro M. R.; Teixeira, J. A.; Domingues, Lucília | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Dez-2008 | Comparative transcriptome analysis between original and evolved recombinant lactose-consuming Saccharomyces cerevisiae strains | Guimarães, Pedro M. R.; Le Berre, V.; Sokol, Serguei, et al. | Artigo | Acesso aberto |
18-Set-1998 | Continuous ethanol fermentation of lactose by a recombinant flocculating saccharomyces cerevisiae strain | Domingues, Lucília; Dantas, Maria M.; Lima, Nelson, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-1999 | Continuous ethanol fermentation of lactose by a recombinant flocculating saccharomyces cerevisiae strain | Domingues, Lucília; Dantas, Maria M.; Lima, Nelson, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Nov-2008 | Fermentation of high concentrations of lactose to ethanol by engineered flocculent saccharomyces cerevisiae | Guimarães, Pedro M. R.; Teixeira, J. A.; Domingues, Lucília | Artigo | Acesso aberto |
Mai-2010 | Fermentation of lactose to bio-ethanol by yeasts as part of integrated solutions for the valorisation of cheese whey | Guimarães, Pedro M. R.; Teixeira, J. A.; Domingues, Lucília | Artigo | Acesso aberto |
Set-2008 | Lactose fermentation by recombinant Saccharomyces cerevisiae strains | Guimarães, Pedro M. R.; Teixeira, J. A.; Domingues, Lucília | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
8-Set-2008 | Physiology of yeasts in alcoholic fermentation processes | Guimarães, Pedro M. R. | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
28-Nov-2009 | Production of bioethanol from concentrated cheese whey lactose using flocculent Saccharomyces cerevisiae | Silva, Ana Carina; Guimarães, Pedro M. R.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2022 | Strategic combination of different promoters in lactose metabolisation and host chassis selection for high bioethanol titres from dairy wastes | Costa, Carlos E.; Carvalho, Patrícia; Domingues, Lucília | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2017 | Yeasts from Canastra cheese production process: Isolation and evaluation of their potential for cheese whey fermentation | Andrade, Rafaela Pereira; Melo, Carolina Naves; Genisheva, Zlatina, et al. | Artigo | Acesso aberto |