Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
5-Jun-2016 | b-galactosidase from Aspergillus lacticoffeatus: production, characterization and potential application in prebiotic synthesis | Silvério, Sara Isabel Cruz; Cardoso, Beatriz; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Comparative study of the biochemical changes and volatile compound formations during the production of novel whey-based kefir beverages and traditional milk kefir | Magalhães, Karina Teixeira; Dragone, Giuliano; Pereira, Gilberto V. de Melo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
1998 | Construction of a flocculent brewer’s yeast strain producing an Aspergillus niger β-galactosidase | Domingues, Lucília; Onnela, M.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2001 | Estirpes floculantes de Saccharomyces cerevisiae geneticamente modificadas para a utilização de lactose : construção e aplicação biotecnológica | Domingues, Lucília | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
Mar-2005 | Fermentation performance of a recombinant lactose-consuming flocculating Saccharomyces cerevisiae strain | Guimarães, Pedro M. R.; Klein, Jaroslav; Domingues, Lucília, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mai-2010 | Metabolic engineering of Saccharomyces cerevisiae for lactose/whey fermentation | Domingues, Lucília; Guimarães, Pedro M. R.; Oliveira, Carla Cristina Marques de | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Optimal fermentation conditions for maximizing the ethanol production by Kluyveromyces fragilisfrom cheese whey powder | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Silva, João B. Almeida e, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2015 | Perspectives on the biotechnological production and potential applications of lactosucrose: A review | Silvério, Sara C.; Macedo, Eugénia A.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |