Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Out-2020 | 3D printed functional cookies fortified with Arthrospira platensis: Evaluation of its antioxidant potential and physical-chemical characterization | Vieira, Marta V.; Oliveira, Sara M.; Amado, Isabel R., et al. | Artigo | Acesso aberto |
4-Jul-2011 | Biotempo alimentos funcionais e nutrição | Faria, Nuno Filipe Monteiro; Torres, D.; Rocha, I., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jun-2023 | Development of a functional prebiotic strawberry preparation by in situ enzymatic conversion of sucrose into fructo-oligosaccharides | Gonçalves, Daniela Alexandra; Alves, Vitor D.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2021 | Development of a new functional fruit-based product | Parente, Bruna Antunes | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
2019 | Development of a novel food application using mixtures of commercial prebiotics | Silva, Jessica Costa da | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
15-Out-2014 | Edible lactoferrin bacterial cellulose films as an effective and low-cost antimicrobial active packaging | Padrão, Jorge; Gonçalves, S.; Silva, João P., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2021 | In situ enzymatic synthesis of prebiotics to improve food functionality | Gonçalves, D. A.; Teixeira, J. A.; Nobre, Clarisse | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2013 | Milk minor constituents, enzymes, hormones, growth factors, and organic acids | Rodrigues, L. R. | Capítulo de livro | Acesso aberto |
13-Dez-2018 | Novas abordagens em nutrição desportiva e alimentos funcionaisformulações à base de microalgas | Bastos, Tânia Alexandra Rodrigues | Dissertação de mestrado | Acesso restrito autor |
17-Out-2018 | Oleogels for the development of healthier meat-based food products | Martins, Artur J.; Lorenzo, J. M.; Franco, D., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2020 | Phaseolus vulgaris L. as a functional food for aging protection | Santos, Eunice; Marques, Guilhermina; Lino-Neto, T. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
24-Jul-2021 | Red seaweeds strengthening the nexus between nutrition and health: phytochemical characterization and bioactive properties of Grateloupia turuturu and Porphyra umbilicalis extracts | Ferreira, João; Hartmann, Anja; Martins-Gomes, Carlos, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
7-Abr-2022 | Rotondas red eggplant: nutritional characterization and extractionof high added value biocompounds using emerging electrotechnologies | Santos, Pedro Miguel Ferreira; Duca, Anna; Genisheva, Zlatina, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
14-Set-2015 | Whey and Whey Powders: Production and Uses | Ramos, Óscar L.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |