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Percorrer por assunto mycotoxins
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Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2022
Pilot Study of the air mycobiota of a cheese factory
Dias, Teresa
;
Santos, Carla Isabel Arcanjo
;
Salgado, Susana
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
14-Jun-2022
Probiotic and antifungal attributes of lactic acid bacteria isolates from naturally fermented Brazilian table olives
Simões, Luara
;
Fernandes, Natália
;
de Souza, Angélica
, et al.
Artigo
Acesso aberto
15-Jul-2011
Species identification of Aspergillus section Flavi isolates from Portuguese almonds using phenotypic, including MALDI-TOF ICMS, and molecular approaches
Rodrigues, P.
;
Santos, C.
;
Venâncio, Armando
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
4-Jan-2019
Thin films sensor devices for mycotoxins detection in foods: applications and challenges
Santos, A. O.
;
Vaz, Andreia
;
Rodrigues, Paula
, et al.
Artigo
Acesso aberto
10-Nov-2010
World climate change and mycotoxins in food and water
Paterson, R. R. M.
;
Lima, Nelson
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto