Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Out-2014 | Biodegradation of ochratoxin A by Pediococcus parvulus isolated from Douro wines | Abrunhosa, Luís; Inês, António; Rodrigues, A. I., et al. | Artigo | Acesso aberto |
13-Jan-2023 | Brazilian table olives: a source of lactic acid bacteria with antimycotoxigenic and antifungal activity | Simões, Luara; Fernandes, Natália; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2022 | Carboxypeptidase immobilization on nylon nanofibrous membranes for ochratoxin A detoxification | Calado, Thalita; Ferreira, R; Lopes da Silva, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
18-Mai-2020 | Characteristics, occurrence, detection and detoxification of aflatoxins in foods and feeds | Nazhand, Amirhossein; Durazzo, Alessandra; Lucarini, Massimo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
4-Dez-2015 | Efeito inibitório de óleos essenciais sobre o crescimento e acumulação de aflatoxinas por Aspergillus | Costa, Cátia Filipa Araújo da | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
2020 | Effect of gamma-radiation on zearalenone—degradation, cytotoxicity and estrogenicity | Calado, Thalita; Abrunhosa, Luís; Cabo Verde, Sandra, et al. | Artigo | Acesso aberto |
16-Mai-2022 | Fungal growth and mycotoxin production in a new formulated meat product with structured emulsions as substitutes for pork rigid fat | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Martins, A. J.; Cerqueira, M. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2022 | Pilot Study of the air mycobiota of a cheese factory | Dias, Teresa; Santos, Carla Isabel Arcanjo; Salgado, Susana, et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
14-Jun-2022 | Probiotic and antifungal attributes of lactic acid bacteria isolates from naturally fermented Brazilian table olives | Simões, Luara; Fernandes, Natália; de Souza, Angélica, et al. | Artigo | Acesso aberto |
15-Jul-2011 | Species identification of Aspergillus section Flavi isolates from Portuguese almonds using phenotypic, including MALDI-TOF ICMS, and molecular approaches | Rodrigues, P.; Santos, C.; Venâncio, Armando, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
4-Jan-2019 | Thin films sensor devices for mycotoxins detection in foods: applications and challenges | Santos, A. O.; Vaz, Andreia; Rodrigues, Paula, et al. | Artigo | Acesso aberto |
10-Nov-2010 | World climate change and mycotoxins in food and water | Paterson, R. R. M.; Lima, Nelson | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |