Percorrer por assunto mycotoxins

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Out-2014Biodegradation of ochratoxin A by Pediococcus parvulus isolated from Douro winesAbrunhosa, Luís; Inês, António; Rodrigues, A. I., et al.ArtigoAcesso aberto
13-Jan-2023Brazilian table olives: a source of lactic acid bacteria with antimycotoxigenic and antifungal activitySimões, Luara; Fernandes, Natália; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2022Carboxypeptidase immobilization on nylon nanofibrous membranes for ochratoxin A detoxificationCalado, Thalita; Ferreira, R; Lopes da Silva, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
18-Mai-2020Characteristics, occurrence, detection and detoxification of aflatoxins in foods and feedsNazhand, Amirhossein; Durazzo, Alessandra; Lucarini, Massimo, et al.ArtigoAcesso aberto
4-Dez-2015Efeito inibitório de óleos essenciais sobre o crescimento e acumulação de aflatoxinas por AspergillusCosta, Cátia Filipa Araújo daDissertação de mestrado Acesso aberto
2020Effect of gamma-radiation on zearalenone—degradation, cytotoxicity and estrogenicityCalado, Thalita; Abrunhosa, Luís; Cabo Verde, Sandra, et al.ArtigoAcesso aberto
16-Mai-2022Fungal growth and mycotoxin production in a new formulated meat product with structured emulsions as substitutes for pork rigid fatGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Martins, A. J.; Cerqueira, M. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2022Pilot Study of the air mycobiota of a cheese factoryDias, Teresa; Santos, Carla Isabel Arcanjo; Salgado, Susana, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
14-Jun-2022Probiotic and antifungal attributes of lactic acid bacteria isolates from naturally fermented Brazilian table olivesSimões, Luara; Fernandes, Natália; de Souza, Angélica, et al.ArtigoAcesso aberto
15-Jul-2011Species identification of Aspergillus section Flavi isolates from Portuguese almonds using phenotypic, including MALDI-TOF ICMS, and molecular approachesRodrigues, P.; Santos, C.; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
4-Jan-2019Thin films sensor devices for mycotoxins detection in foods: applications and challengesSantos, A. O.; Vaz, Andreia; Rodrigues, Paula, et al.ArtigoAcesso aberto
10-Nov-2010World climate change and mycotoxins in food and waterPaterson, R. R. M.; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto