Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por assunto Wine
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 30-49 de um total de 77 resultados.
< anterior
próximo >
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2015
Food safety in wine: removal of ochratoxin A in contaminated white wine using commercial fining agents
Inês, António
;
Silva, Davide
;
Carvalho, Filipa
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2006
Fungi and ochratoxin A detected in healthy grapes for wine production
Serra, Rita
;
Mendonça, Carla
;
Venâncio, Armando
Artigo
Acesso aberto
Fev-2018
Gamma irradiation effects on ochratoxin A: degradation, cytotoxicity and application in food
Calado, Thalita
;
Fernández-Cruz, María Luisa
;
Verde, Sandra Cabo
, et al.
Artigo
Acesso aberto
13-Jul-2017
Gamma irradiation in ochratoxin A control
Calado, Thalita
;
Verde, Sandra Cabo
;
Venâncio, Armando
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2007
Genetic variability of natural Saccharomyces cerevisiae strains
Schuller, Dorit Elisabeth
Comunicação oral
Acesso aberto
2023
A glimpse at an early stage of microbe domestication revealed in the variable genome of Torulaspora delbrueckii, an emergent industrial yeast
Silva, Margarida
;
Pontes, Ana
;
Franco-Duarte, Ricardo
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2004
Growth and fermentation patterns of Saccharomyces cerevisiae under different ammonium concentrations and its implications in winemaking industry
Mendes-Ferreira, A.
;
Mendes-Faia, A.
;
Leão, Cecília
Artigo
Acesso aberto
2007
Identification of wine related yeast species by capillary electrophoresis single- strand conformation polymorphism
Dellinger, B.
;
Graça, Magda Maria Couto da Silva
;
Casal, Margarida
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Nov-2014
Immobilized cell systems for batch and continuous winemaking
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Teixeira, J. A.
;
Oliveira, J. M.
Artigo
Acesso aberto
13-Dez-2015
Implementação do sistema HACCP a uma empresa de frutas e vinhos
Pinto, José Augusto Lopes
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
18-Jan-2023
Improvement of Torulaspora delbrueckii’s sulphite resistance in winemaking through Adaptive Laboratory Evolution
Castro, Maria Carolina Vieira Osório de
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
28-Mai-2018
Influence of non-allergenic fining agents on white wine phenolic and volatile composition
Quintela, Jorgina
;
Oliveira, J. M.
;
Filipe-Ribeiro, Luís
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
10-Set-2014
Influence of several oenological fining agents on ochratoxin A removal
Carvalho, Filipa
;
Inês, António
;
Nunes, Fernando Milheiro
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2021
Is Saccharomyces cerevisiae the only yeast capable of producing wine?: exploitation of Torulaspora delbrueckii for winemaking
Fernandes, Ticiana Barbosa
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2007
Isolation of yeast strains with ability to reduce volatile acidity of wines
Moura, A. Vilela
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Faia, A. Mendes
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
27-Abr-2009
Isolation of yeast strains with ability to reduce volatile acidity of wines
Moura, A. Vilela
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Faia, A. Mendes
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2004
Making wine safer: the case of ochratoxin A
Kozakiewicz, Z.
;
Battilani, P.
;
Cabañes, F. J.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso aberto
2013
Malolactic fermentation of wines with immobilised lactic acid bacteria : Influence of concentration, type of support material and storage conditions
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Mussatto, Solange I.
;
Oliveira, J. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Out-2008
Microsatellite analysis reveals populational structures of saccharomyces cerevisiae strains from different appellations of origin and grape varieties
Pereira, Leonor
;
Duarte, Ricardo Franco
;
Ramos, P.
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
Jun-2011
Mycotoxigenic fungi in Portuguese wine regions : fumonisin B2 and ochratoxin A
Calado, Thalita
;
Abrunhosa, Luís
;
Venâncio, Armando
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto