Percorrer por assunto Ohmic heating

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ou inserir as letras iniciais:  

Mostrar 52-60 de um total de 60 resultados. < anterior 
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2021Phaeodactylum tricornutum biorefinery: a sustainable approach to valorize microalgae biomass towards biomolecules recoveryFerreira, Catarina CastroDissertação de mestrado Acesso aberto
Abr-2016Production of whey protein-based aggregates under ohmic heatingPereira, Ricardo; Rodrigues, Rui M.; Ramos, Óscar L., et al.ArtigoAcesso aberto
2022Pulsed electric fields for the extraction of proteins and carbohydrates from marine resourcesPereira, Ricardo Nuno Correia; Avelar, Zita; Pereira, Sara Gonçalves, et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2014Quantification of metal release from stainless steel electrodes during conventional and pulsed ohmic heatingPataro, Gianpiero; Barca, Giuseppe M. J.; Pereira, Ricardo, et al.ArtigoAcesso aberto
7-Abr-2022Rotondas red eggplant: nutritional characterization and extractionof high added value biocompounds using emerging electrotechnologiesSantos, Pedro Miguel Ferreira; Duca, Anna; Genisheva, Zlatina, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Abr-2022Sustainable extraction of biocompounds from the green seaweed ulvarigida using ohmic heatingPereira, Sara Gonçalves; Teixeira, Catarina Isabel Guedes; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
16-Nov-2023The role of emergent processing technologies in beer productionCarvalho, Gonçalo; Leite, Ana Catarina Carvalho Oliveira; Leal, Rita, et al.ArtigoAcesso aberto
Jul-2021The role of emergent processing technologies in tailoring plant protein functionality: New insightsAvelar, Zita; Vicente, A. A.; Saraiva, Jorge A., et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2021Unraveling the nature of ohmic heating effects in structural aspects of whey proteins: the impact of electrical and electrochemical effectsFerreira, Sara; Machado, Luís Pedro Lima; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho