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Percorrer por assunto Mycotoxins
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2015
Identification of mycotoxigenic fungi from grains in a Nigerian region using the modern polyphasic methodology
Okeke, O. F. I.
;
Fapohunda, S. O.
;
Soares, Célia Maria Gonçalves
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2016
In vitro evaluation and characterization of mineral, organic and polymers mycotoxin binders
Fernandes, Jean Michel
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
28-Out-2019
Inhibition of fungal growth and mycotoxin production by lactic acid bacteria
Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança
Tese de doutoramento
Acesso aberto
Jan-2007
Internal amplification controls have not been employed in fungal PCR hence potential false negative results
Paterson, R. R. M.
Artigo
Acesso aberto
2014
Irradiation for mold and mycotoxin control : a review
Calado, Thalita
;
Venâncio, Armando
;
Abrunhosa, Luís
Artigo
Acesso aberto
13-Jun-2017
Management and mitigation strategies for mycotoxins: the biological solutions
Abrunhosa, Luís
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2022
Methodological approaches for monitoring five major food safety hazards affecting food production in the Galicia-Northern Portugal Euroregion
Rodríguez-Herrera, Juan
;
Cabado, Ana G.
;
Bodelón, Gustavo
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Fev-2012
Mycobiota and mycotoxins of almonds and chestnuts with special reference to aflatoxins
Rodrigues, Paula Cristina Azevedo
;
Venâncio, Armando
;
Lima, Nelson
Artigo
Acesso restrito UMinho
Jun-2019
Mycobiota in chilli Capsicum annuum and Chilean merkén
Costa, Jéssica
;
Rodriguez, Rodrigo
;
Santos, Carla Isabel Arcanjo
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2009
Mycobiota predominant and aflatoxins content in shell and shelled Brazil nuts
Silva, Otniel Freitas
;
Teixeira, A.
;
Godoy, R. O.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
4-Set-2022
MYCOTOX-PALOP - Multi-actor partnership for the risk assessment of mycotoxins along the food chain in African Portuguese speaking countries (PALOP)
Macuamule, C.
;
Venâncio, Armando
;
Afonso, S.
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
Dez-2021
Mycotoxin contamination in Capsicum pepper and Merkén: Implications for Human Health
Costa, Jéssica
;
Lima, Nelson
;
Santos, Cledir
Resumo em ata de conferência
Acesso restrito UMinho
2005
Mycotoxin-producing and other fungi isolated from grapes for wine production, with particular emphasis on ochratoxin A
Serra, Rita
;
Braga, A. C.
;
Venâncio, Armando
Artigo
Acesso aberto
2003
Mycotoxins - the experience and expertise of Micoteca da Universidade do Minho
Paterson, R. R. M.
;
Venâncio, Armando
;
Lima, Nelson
Capítulo de livro
Acesso aberto
13-Jul-2017
Mycotoxins adsorption by microorganisms isolated from Kefir grains
Taheur, Fadia Ben
;
Fdhila, Kais
;
Chaieb, Kamel
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2018
Mycotoxins adsorption properties of Kefir microorganisms
Gonçalves, Ana Margarida de Matos
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2015
New bio-strategies for ochratoxin A detoxification using lactic acid bacteria
Maria, José
;
Laranjo, Vânia
;
Abrunhosa, Luís
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Dez-2017
A new species of Penicillium section Ramosa from Tunisian Apples
Ouhibi, Salma
;
Santos, Carla
;
Soares, Célia Maria Gonçalves
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2015
Novas bio-estratégias para a destoxificação de ocratoxina A utilizando bactérias do ácido láctico
Maria, J. C.
;
Laranjo, V.
;
Abrunhosa, Luís
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Set-2006
Ochratoxin A occurrence and formation in Portuguese wine grapes at various stages of maturation
Serra, Rita
;
Mendonça, Carla
;
Venâncio, Armando
Artigo
Acesso aberto