Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2002 | Comparative study of Selva and Camarosa strawberries for the commercial market | Castro, Inês; Gonçalves, O.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2004 | The effect of electric field on important food-processing enzymes : comparison of inactivation kinetics under conventional and ohmic heating | Castro, Inês; Macedo, B.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2006 | Effects of moderate electric fields on the chemical composition and microbial death kinetics of Escherichia coli and Bacillus licheniformis during pasteurization of some foodstuffs | Pereira, Ricardo; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2006 | The influence of baking conditions on tocopherols degradation kinetics | Pinto, D. B.; Castro, Inês; Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2006 | The influence of temperature and dissolved oxygen concentration on the microbiological and sensorial quality of strawberry puree pasteurized in a pilot-scale continuous ohmic heater | Machado, L.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2006 | Non-thermal effects of moderate electric fields | Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |