Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2019 | Chilean pepper: Spoilage fungi and mycotoxins contamination risk in Capsicum products | Costa, Jéssica; Lima, Nelson; Santos, Cledir | Capítulo de livro | Acesso aberto |
2016 | Diversidade microbiana da Amazônia | Oliveira, L. A.; Fernandes, O. C.; Jesus, M. A., et al. | Livro | Acesso aberto |
Jun-2019 | Mycobiota in chilli Capsicum annuum and Chilean merkén | Costa, Jéssica; Rodriguez, Rodrigo; Santos, Carla Isabel Arcanjo, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2019 | Overview of potential mycotoxigenic fungi in Chilean buttery cheese | Aranda, Camila; Lima, Nelson; Santos, Cledir | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2016 | Screening, production and biochemical characterization of a new fibrinolytic enzyme produced by Streptomyces sp. (Streptomycetaceae) isolated from Amazonian lichens | Silva, Germana Michelle de Medeiros e; Bezerra, Raquel Pedrosa; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |