Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2021 | Application of laccases for mycotoxin decontamination | Cabral Silva, Ana C.; Venâncio, Armando | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2017 | Evaluation of Saccharomyces cerevisiae as an anti-fumonisin B-1 additive in a horse digestion model | Taran, F. M. P.; Silva, V. P.; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2010 | HPLC method for simultaneous detection of aflatoxins and cyclopiazonic acid | Soares, Célia Maria Gonçalves; Rodrigues, P.; Silva, Otniel Freitas, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Dez-2016 | Inhibitory effect of essential oils on growth and on aflatoxins production by Aspergillus parasiticus | Soares, Célia; Morales-Valle, Héctor; Faria, J., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2011 | Letter to the editor: comment on "Zearalenone occurrence and human exposure" | Paterson, R. R. M. | Carta ao editor | Acesso aberto |
2004 | Making wine safer: the case of ochratoxin A | Kozakiewicz, Z.; Battilani, P.; Cabañes, F. J., et al. | Capítulo de livro | Acesso aberto |
2013 | Shelf life extension of cheese using edible packaging materials | Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |