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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2020 | Technology independent ASIC based time to digital converter | Machado, Rui; Alves, Filipe Manuel Serra; Geraldes, Álvaro, et al. | Artigo | Acesso aberto |
4-Mai-2019 | The added value of used cooperage wood | Coelho, Eduardo João Louro; Domingues, Lucília; Teixeira, J. A., et al. | Comunicação em painel | Acesso restrito UMinho |
21-Abr-2023 | The buzz on insecticides: a review of uses, molecular structures, targets, adverse effects, and alternatives | Araújo, Maria F.; Castanheira, Elisabete M. S.; Sousa, Sérgio F. | Artigo | Acesso aberto |
13-Jun-2017 | The effect of alginate in the protection of probiotics from the harsh conditions of digestion | Ramos, Philippe E; Silva, Pedro Miguel Peixoto da; Alario, M. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | The effects of sodium hypochlorite on the control of inter-kingdom biofilm formation by drinking water-isolated microorganisms | Simões, Lúcia C.; Chaves, Ana F. A.; Simões, Manuel, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Ago-2012 | The emerging role of the yeast Torulaspora delbrueckii in bread and wine production: using genetic manipulation to study molecular basis of physiological responses | Pacheco, Andreia Sofia Alves Pinto; Santos, Júlia; Chaves, Susana Alexandra Rodrigues, et al. | Capítulo de livro | Acesso aberto |
4-Jul-2016 | The influence of the medium composition on the biosurfactants produced by Lactobacillus paracasei | Vecino, Xanel; Rodríguez-López, L.; Cruz, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2020 | The interplay between atmospheric conditions and grape berry quality parameters in Portugal | Costa, Cátia; Graça, António; Fontes, Natacha, et al. | Artigo | Acesso aberto |
9-Set-2009 | The isolation of Aspergillus spp from harvested maize in three Portuguese regions | Soares, Célia Maria Gonçalves; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
28-Jul-2007 | The use of moderate electric fields (MEF) to increase the biomass production and reduce the lag phase of a fermentative process | Castro, Inês Alexandra Casaca Lage; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
6-Mai-2021 | Tolerance response of tomato plants (Solanum lycopersicum L.) to climate change: biochemical aspects of salinity- and/or heat-induced stress | Rodrigues, Francisca; Sousa, Bruno; Soares, Cristiano, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mai-2007 | Transcriptional response of Saccharomyces cerevisiae to different nitrogen concentrations during alcoholic fermentation | Mendes-Ferreira, A.; del Olmo, M.; García-Martínez, J., et al. | Artigo | Acesso aberto |
26-Mar-2024 | Understanding of the effects of bio-based nanostructures within food matrices | Gonçalves, Raquel Filipa Silva | Tese de doutoramento | Acesso embargado (1 Ano) |
19-Nov-2009 | Undesirable fungal metabolites in grapes: emphasis on geosmin and ochratoxin A | Venâncio, Armando; Barata, A.; Morales-Valle, H., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
4-Jun-2014 | Use of Pediococcus parvulus to remove ochratoxin A from wine | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Pereira, Vânia L.; Inês, António, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Use of yeasts as bioremediation agents: application to hydrocarbons and phenolic compounds degradation | Ramôa, Renata Filipa Esteves | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
Out-2015 | UV-visible scanning spectrophotometry and chemometric analysis as tools for carotenoids analysis in cassava genotypes (Manihot esculenta Crantz) | Moresco, Rodolfo; Uarrota, Virgílio Gavicho; Pereira, Aline, et al. | Artigo | Acesso aberto |
13-Jul-2017 | Validation of a SPE clean-up method for ochratoxin A determination in red wine | Sousa, A.; Venâncio, Armando; Abrunhosa, Luís | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Valorisation of hydrocarbon-rich wastewaters for production of bacterial lipids | Fernandes, Ana Margarida Barbosa | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
2019 | Valorization of plant extracts by encapsulation in lipid nanosystems for application as potential insecticides | Lopes, Ana I. F.; Pereira, David M.; Gonçalves, M. Sameiro T., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |