Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
9-Fev-2009 | Baker’s yeasts for use in frozen-dough technology : sugar utilization in freeze tolerant Torulaspora delbrueckii strains and elucidation of cryo-resistance mechanisms | Pacheco, Andreia | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
2004 | Molecular and biochemical characterization of glucose transport in Torulaspora delbrueckii | Pacheco, Andreia; Almeida, M. J.; Hernandez-Lopez, Maria José, et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
2011 | Phenotypic and genotypic characterization of yeasts isolated in Douro wine region | Maciel, Vitória; Pacheco, Andreia; Simões, José Tomás, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |
2017 | PubhD UMinho: a investigação científica e a sociedade juntas num bar | Ribeiro, Daniel; Nogueira, Paula R.; Pacheco, Andreia, et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
Dez-2011 | Role of C2-phytoceramide in mediating cell death in yeast | Pacheco, Andreia; Azevedo, F.; Chaves, S. R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |