Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2013 | Geodesic regression on spheres : a numerical optimization approach | Machado, L.; Monteiro, M. Teresa T. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2-Set-2015 | Geodesic regression on spheres from a numerical optimization viewpoint | Machado, L.; Monteiro, M. Teresa T. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2006 | The influence of temperature and dissolved oxygen concentration on the microbiological and sensorial quality of strawberry puree pasteurized in a pilot-scale continuous ohmic heater | Machado, L.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2012 | Integration of biosignal monitoring in sports clothing | Catarino, André P.; Rocha, A. M.; Carvalho, Helder, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Fev-2010 | Moderate electric fields can inactivate Escherichia coli at room temperature | Machado, L.; Pereira, Ricardo; Martins, Rui C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2017 | A numerical optimization approach to generate smoothing spherical splines | Machado, L.; Monteiro, M. Teresa T. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2007 | Ohmic heating treatment of fruit puree | Machado, L.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Thermal technologies in food processing | Vicente, A. A.; Machado, L. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |