Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
5-Dez-2019 | Bioactive potential and antimicrobial activity of two pomegranate cv peel and seed extracts | Campos, Lara Daniela Gomes; Henriques, Marta; Dias, Susana, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
29-Mar-2022 | Effect of extraction method on the bioactive composition, antimicrobial activity and phytotoxicity of pomegranate by-products | Campos, Lara; Seixas, Luana; Dias, Susana, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2019 | Valorisation of frozen chestnut by-products: technological challenges for the production of gluten-free flour | Borges, Ana; Fonseca, Catarina; Carreira, Filipa, et al. | Artigo | Acesso aberto |
14-Nov-2019 | Valorização da casca e das sementes de duas variedades de romã: avaliação do seu potencial bioativo | Campos, Lara; Henriques, Marta; Veloso, Ana C. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |